colorful streets

 • Skrevet 30.11.2014
 • Klokken 16:05


kommentarer: 0Fashion icon: Ebba Zingmark

 • Skrevet 28.11.2014
 • Klokken 08:03

♥Hei 

Siden jeg begynnte med "fashion icon"- innleggene har jeg prøvd å jevnlig oppdatere dere med et slikt innlegg. Denne gangen har jeg valgt Ebba Zingmark!

Ebba er en svensk jente fra Umeå som bor i Berlin dette året. Hun har masse fargerike bilder, og ekstremt god kvalitet på alle bilder og innlegg. Det er tydelig at Ebba bruker mye tid på bloggen og at hun vet hva hun driver med. Bloggeren har tidligere blogget på devote.se og lookbook.com. Hun blogger internationalt og skriver både på engelsk og svensk. Stilen til Ebba er i kategorien "street style" og er definitivt unik på alle måter.

 

Dere finner bloggen hennes HER og alle bilder er hentet derfra

kommentarer: 0Black & blue

 • Skrevet 27.11.2014
 • Klokken 16:20Cardigan- lindex // Genser- H&M // Bukse- Bikbok

♥Hei 

I dag som det er kaldt ute ble det en ganske varm og god cardigan, en ensfarget genser og en svart bukse. Veldig enkelt og veldig behagelig. Elsker de få plaggene jeg har som er ekstremt enkle å kombinere med andre antrekk. Cardiganen er så ekstremt behagelig og jeg liker at fargen lyser opp litt blandt ett litt for kjedelig helt svart antrekk.


kommentarer: 2Oppskrift: sjokolademuffins med philadelphiaost !

 • Skrevet 26.11.2014
 • Klokken 16:40♥Hei 

I sommer fant jeg verdens beste oppskrift på sjokolademuffins! i denne oppskriften er det brukt Philadelphiaost i midten for å få en myk innside.Oppskriften er nok til ca. 8-12 ganske store muffins. 

Jeg valgte også å pynte litt på muffinsene med mini- marshmallows på toppen :) 

 


kommentarer: 1Update

 • Skrevet 25.11.2014
 • Klokken 17:57

♥Hei :) 

Har brukt litt tid og valgt å bytte ut headeren min med en som er mer fargerik og samtidig enkel. Bildet er tatt i sommer og jeg husker så godt at jeg la det ut på instagram og HippieHippieMilkshake likte bildet, haha! Husker dette antrekket så godt og et var favoritten min i sommer. Skinnjakken har også blitt masse brukt, både på sommerkvelder og nå i høst.kommentarer: 2Blue denim shirt

 • Skrevet 25.11.2014
 • Klokken 15:45Skjorte- Zara // bukse- Mango // sko- H&M


kommentarer: 4In the making; tyllskjørt

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 19:25

♥Hei 

Til Juleballet i år hadde jeg ekstremt lyst til å finne et fint fluffy, langt,  tyllskjørt til å ha over en kortere kjole. Etter å ha lett lenge, til og med på ebay, fant jeg ingen jeg likte ordentlig godt. Men, etterhvert bestemte jeg meg for å bestilte tyll og sy skjørtet selv. Jeg har valgt ett svart stoff, og ett grått med glitter til å legge under for å få litt skimmer i skjørtet. Ellers blir skjørtet hovedsaklig svart.

Totalt har jeg 16 meter stoff og det er ca. 6 lag. Ettersom tyll er et ganske gjennomsiktig stoff, har jeg en vanlig kort kjole under. Har ikke helt bestemt meg for hvilken kjole jeg vil ha ennå, men det står mellom to veldig fine.

Forhåpentligvis går alt etter planen og det ender opp i et fint resultat. Gleder meg også til å få begynne så jeg får det ferdig i god til før den 18. Desember. Men som sagt krysser jeg fingrene for at dette bare kan gå bra og ser frem til å begynne.

Skal begynne å sy skjørtet til helgen, og tenkte derfor jeg skulle dele ideen med dere for å se om dere vil ha en oppskrift her på bloggen? Dersom dere ønsker at jeg skal legge ut en tutorial vil jeg gjerne at dere legger igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor innlegget :)kommentarer: 1Monday

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 15:29

♥Hei & god mandag 

Helgene går alt for fort! Forhåpentligvis vil det si at ukene går fort også, sånn at julen kommer fort. Snart er det ett nytt år også :)

Ettersom dette ble en av de typiske mandagene, ble det også et av de mest vanlige antrekken i skapet mitt. Bukse og genser/skjorte. Men noen sånne dager er det innimellom også.

Skjorte- hollister // bukse- H&M // sko- jean paul ( match )


kommentarer: 0B&W

 • Skrevet 23.11.2014
 • Klokken 13:02


 // Kjole- primark

Hei

Det snør masse ute og det har blitt en veldig typisk søndag. Har holdt meg inne og sett på friends i evigheter og har egentlig ingen planer om å gå ut. Det har også blir et kjempe enkelt antrekk i dag. Har valgt å kombinere en strikket kjole med en vanlig bukse. Ettersom kjolen er såpass kort funker det fint å bruke den som en genser.

 


kommentarer: 11Knitted sweater

 • Skrevet 22.11.2014
 • Klokken 16:00

Genser- Monki // Bukse- H&M // Veske- Michael Kors
♥Hei 

Gjorde et forsøk på å ta noen bilder i dag, men det var for tåkete til at kameraet ville fokusere ordentlig. Men, ett fint bilde ble det.


kommentarer: 4New winter shoes

 • Skrevet 22.11.2014
 • Klokken 11:42

♥Hey 

Det er -10° ute! For øyeblikket er det tåkete, men jeg håper det passerer fort og at det blir like mye sol som tidligere i dag. Var innom Match i går og fant disse fine vinterskoene fra Jean Paul og tror de blir masse brukt i vinter. De er utrolig enkle, litt høye og passer sikkert til mange ulike antrekk. kommentarer: 4Mine favoritt sanger

 • Skrevet 20.11.2014
 • Klokken 19:21

♥Hello

I det siste har det kommet så mye bra musikk og jeg har fått så mange nye favoritter. Tenkte derfor at jeg skulle dele dem med dere. Jeg har egentlig en ganske universell musikksmak, men Taylor Swift er definitivt en av de jeg hører mest på. Det nye albumet hennes 1989 spilles ofte på repeat på spillelista for tiden.

kommentarer: 1Dream home

 • Skrevet 20.11.2014
 • Klokken 18:19

kommentarer: 4Scarf & leather jacket

 • Skrevet 19.11.2014
 • Klokken 19:59

♥Hei 

Kom ikke hjem før 16.30 ettersom vi var på hospitering på Gol og var derfor altfor trøtt og det var for mørkt til at jeg hadde rukket å ta bilder. Men da passer det vel fint med ett antrekk fra i høst. Dette skjerfet har jeg helt glemt bort og jeg synes det er så fint og enkelt.Jakke- rut&circle // skjerf- Zara // bukse- mango // sko- Nike air max


kommentarer: 4Plaid

 • Skrevet 18.11.2014
 • Klokken 16:35

♥Hei 

Det er grått og nesten litt tåkete i dag og jeg har derfor valgt å bruke litt farger i dag. ( for en gangs skyld. haha! ) Dette skjerfet er utrolig stort, varmt og mykt og jeg kunne brukt det hver dag. Det er en veldig enkel detalj å legge til et grått antrekk og passer også godt med svart og hvitt. Jeg har en tynn boblejakke med grå og svarte detaljer og jeg føler den passer godt til selv om den også er mønstret.Jakke- Blest // skjerf- Zara // bukse- Mango // sko- Primark


kommentarer: 4sommeren 2014

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 16:31♥Hey , har det vært en fin mandag så langt?

...Det var vel omtrent hele sommeren oppsummert i ett bilde. Tenke det kunne være gøy å se litt tilbake på sommeren nå som det er kaldt ute. Det er såå lenge siden det var ferie og jeg gleder meg egentlig veldig til jul. Men følte jeg måtte dele disse bildene med dere.

Tror egentlig ikke jeg gleder meg så like mye til sommerferien i år ettersom dette er det siste året med klassen før videregående. Det er veldig rart. Har egentlig ikke tenkt at jeg skulle begynne på videregående. Har alltid tenkt at det var så lenge til. Neste år har jeg en helt ny klasse, helt andre lærere og jeg må sikkert kjøre 1 time med buss for å komme meg til skolen. Og da starter ting på ordentlig. Karakterene teller ekstra mye, eksamen, vanskeligere fag og enda høyere forventninger.

Har alltid tenkt at jeg har så god tid på meg før jeg må velge hvilken linje jeg skal gå, og trodde jeg visste hvilken linje jeg hadde lyst til å gå også. Alt er så anderledes nå som jeg faktisk må bestemme. Om 1 år vil jeg gå på en annen skole og jeg har, forhåpentligvis, valgt en linje som jeg skal gå i tre år. Da har fremtiden liksom begynt.

Nei, nå har jeg skrevet nok om videregående. Det er forstsatt ganske lenge til, og jeg klarer sikkert å bestemme meg for hvilken linje jeg skal gå. Men nå skal jeg skrive videre på en nynorsk novelle og håpe på at det fører til en god karakter. Pleier vanligvis aldri å skrive innlegg som dette, men det er fint å få dele noen tanker engang i blandt.


kommentarer: 4Lately on instagram

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 08:55

♥God morgen :) 

Det er mandag allerede og det er først nå jeg innser hvor fort de 2 dagene i helgen går. Selv om jeg ikke har gjort noe så kjenner jeg at de to dagene forsvant fortere enn jeg vanligvis blunker. Men det er bare å komme seg opp av senga og komme seg på skola. Uansett hvor ekstremt kjedelig det er så er det bare å bite tenna sammen og håpe på at uka går like fort som helga, og at neste helg varer lengre. (Også er det jo snart jul da folkens! )

Tenkte det var på tide å oppdatere dere litt på instagram i det siste! Finne ofte mye god inspirasjon på instagram og har brukt det litt oftere i det siste. Mye av grunnen til det er selvfølgelig at jeg har funnet så mange bra profiler å følge. Dersom du ønsker, vil jeg gjerne at du legger igjen instagram- navnet ditt i kommentarfeltet, og så tar jeg meg en tur innom :)

@TEA.CHARLOTTE


HA EN FIN MANDAG :)


kommentarer: 0Boyfriend jeans

 • Skrevet 16.11.2014
 • Klokken 13:00

♥Hei & god søndag :) 

Har bestemt meg for at jeg ikke gidder noenting i dag og har blitt sittende å se ut vinduet og høre på musikk hele dagen. Typisk søndag, haha! Det snør ute og jeg er ikke kjempemotivert til å gå ut av huset i dag så det blir vel Netflix resten av dagen :) Tror jeg har sett nesten alt på Netflix nå, haha! Men hvis dere har noen forslag til både serier og filmer så er tips akseptert i kommentarfeltet :)


kommentarer: 6Oppsummering av antrekk # 2

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 17:41♥Hei 

Det er lenge siden jeg har laget et av disse innleggene nå, så da tenkte jeg at det passet fint. Det er for det meste høstantrekk og nesten alle bildene er tatt før det første snøfallet kom.


kommentarer: 2Photos

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 16:36

♥Hei :)

God lørdag alle sammen! Har væt og tatt noen bilder for Blest i dag og synes jeg kunne dele noen bilder med dere. Jeg fikk sette sammen antrekk selv og plukket ut favoritt bildene som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Synes vinterjakken og genseren med vingene var utrolig fine.Alt jeg har på meg finner du hos Blest her på Geilo ( ikke sponset innlegg )


kommentarer: 0Antrekk: old one

 • Skrevet 14.11.2014
 • Klokken 19:59

♥Hei & god fredagskveld :) 

Har sett gjenom bilder fra starten av året nå og har funnet så me jeg nesten ikke husker at jeg har engang! Det er så utrolig mange bilder på PC'en og jeg har ikke noe som helst system. I det hele tatt. Nesten alt er et fulstendig kaos og det er så mange bilder jeg aldri kommer til å bruke til noenting. Men en eller annen gang i fremtiden skal jeg gjøre det. Jeg må bare finne masse motivasjon til å gjøre det først, haha!

Fant dette antrekket fra påsken 2014 og tenkte kanskje det var litt gøy å se tilbake på. Stilen min har hatt en ganske stor endring i løpet av året, men dette er et av antrekkene jeg faktik synes er fint ennå. Likevel er det noe helt annet enn det jeg pleier å gå med nå for tiden. Men det er fint å få en liten flashback noen ganger og tenke tilbake. Håper dere får en fin kveld videre :)kommentarer: 4T.G.I.F

 • Skrevet 14.11.2014
 • Klokken 17:35

♥Hey ! 

Åh, takk for at det er fredag! Har vært innom pinterest og plukket ut noen favoritt-bilder og tenkte jeg skulle dele noen av mine seneste pins med dere. Dette er bilder jeg har likt på pinerest gjennom denne uken og alle er egentlig helt tilfeldig kategorisert


All pictures from pinterest

Dersom du er interresert finner du meg på pinterest HERkommentarer: 2A snowy day

 • Skrevet 13.11.2014
 • Klokken 15:41

♥Hallo 

Det har snødd i hele dag og det begynner å bli så fint ute! Jobber egentlig med øving til Matte-prøve og gjør ferdig leksene for uken, men tok en liten pause til bloggen.

Eeeeelsker denne cardigan-en. Den er så behagelig og enkel. Passet derfor fint til en vanlig topp og ensfarget bukse.

Topp- gina tricot // cardigan- VILA // bukse- mango


kommentarer: 3Til en forandring- et nytt design!

 • Skrevet 12.11.2014
 • Klokken 19:13

♥Hei! 

Endelig har jeg fått endret designet mitt. Var utrolig lei av det andre, og ville ha noe nytt. For første gang på bloggen har jeg faktisk et bilde som header og ikke bare tekst. Synes dette designet passer mye bedre og håper dere liker det like godt som meg. Jeg fant designet hos Albiss.blogg.no  ( som det står i margen tilhøyre ), dere finner direktelink til bloggen HER

kommentarer: 6Inspiration: Winter is coming

 • Skrevet 12.11.2014
 • Klokken 17:12♥Hei :) 

Har vært litt "off" på bloggingen i det siste, men de dagene jeg ikke har lyst til å blogge eller ikke har noe å blogge om lar jeg det heller være. Vil selvfølgelig ha så gode innlegg som mulig og ser derfor ikke noe poeng i å blogge fordi jeg "må".

Merker at det blir kaldere og kaldere ute og det er allerede November. Det er vel egentlig like før det er desember, er det ikke? Uansett, det at det er kaldt burde ikke være en grunn til å finne frem kjedelige klær. Merker at jeg ofte går for en helt vanlig sweatshirt og en vanlig bukse nesten hver dag. Det kan bli veldig kjedelig... Selvfølgelig kan man jo finne frem fine gensere og jakker. Det er også kjempe enkelt å finne frem et skjerf og strikkagensere og antrekket er mye mindre kjedelig med en gang.
Bilder fra pinterest

I det siste har jeg gått fryktelig lei av bloggdesignet mitt og dersom du vet om noen bra nettsider med bra bloggdesign tar jeg gjerne i mot tips. :)

 


kommentarer: 0Typical sunday

 • Skrevet 09.11.2014
 • Klokken 14:39

 

♥Hey & god søndag :) 

Dere har vel ikke glemt farsdag? I år husket jeg det faktisk uten påminnelse, haha! Er så utrolig dårlig på å huske datoer, bursdager og merkedager...

Unasett, dette har vært en veldig typisk søndag med Friends i bakgrunnen og skolearbeid på PC'en. Nå tar jeg en pause med melon og annanas, mens jeg faktisk følger med på Tv'en en liten stund. Ha en fin søndag :)

kommentarer: 1Winter feels

 • Skrevet 06.11.2014
 • Klokken 15:36

 

♥Hey 

Har tatt en liten pause i det siste siden det har vært så kjedelig vær ute, men i dag er det sol! Ah, får nesten litt julestemning av været ute, det er snø og sol og akkurat passe kaldt. Men har funnet frem vinterjakke så nå venter jeg bare på at det skal bli jul, haha! Det er faktisk ikke mer en 7 mandager til jul!! kommentarer: 0Antrekk: Light, vintage blue

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 13:11

 

♥ Hei & god søndag :) 

Det er varmegrader og jeg sitter nærmest å ser på at snøen smelter utenfor. Kunne det ikke bare kommet masse snø og så kunne det blitt liggende til april en gang? Men neida, det må jo selvfølgelig være masse slushy og dårlig vær helt frem til desember og SÅ kommer snøen. Det er jo november allerede! Jeg vil ha snø...

Anyways, har vært utenfor og tatt noen bilder i dag. Egentlig så er denne typen gråvær helt perfekt å ta bilder i, ettersom det fremhever det du tar bilde av veldig godt. Føler derfor at fargen på Cardigan'en kom veldig godt frem.

Cardigan- Lindex // Topp- Gina tricot // bukse- mango // sko- H&M


kommentarer: 5Brushes

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 12:25

 

♥Hei 

Fin søndag? så langt har jeg kommet meg opp av senga og sitter å skriver med "Friends" i bakgrunnen. Kunne sett de episodene om og om igjen i evigheter, haha!

Har lenge ønsket meg noen flere og bedre sminkekoster og fikk dette settet av mamma i går. Det er totalt 20 koster. Kostene er fra Blest hår og slikt her på Geilo.kommentarer: 4Antrekk: 01.11.2014

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 15:25

 

♥Hei :) 

Det er ekstremt tåkete og slushy ute i dag og jeg har ikke egentlig orket å gå utenfor huset i dag. Så nå har jeg sett noen Netflix- filmer og leter etter en serie jeg kan se. Har sett nesten alle seriene på Netflix så hvis noen har noen tips hadde jeg blitt kjempeglad! Uansett, var såvidt utenfor å tok noen få bilder. 

Skjorte- Zara // genser- new yorker // bukse- mango // sko- topshop


kommentarer: 4Its november

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 15:08
kommentarer: 2Summer memories

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 11:55

 ♥Hei

Tåken og snøen ute, og tekoppen og PC*en inne, hahaha. Har sett gjennom bilder fra nesten hele sommeren nå og kjenner faktisk at jeg gleder meg litt til sommeren igjen. Men på samme tid er jeg utrolig glad for at det ligger litt snø på bakken ute og at det er 1. November. 1 NOVEMBER FOLKENS. Hva skjedde? var det ikke Januar i går? 

Nei, uansett så ville jeg bare dele noen bilder med dere. Før dere vet det er det sommer igjen, tiden går sykt fort :) 

 

 

 

 

 


kommentarer: 3TEA CHARLOTTE

Hei & velkommen til min blogg! Jeg har blogget siden 2013 og blogger for det meste om antrekk og foto.
hits