Antrekk: Hint of purple

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 19:50

♥Hei :) 

Nå som det går mot kaldere tider, hvertfall på Geilo, er jeg glad jeg har fått tak i en ny kåpe og en ny lue. Kåpen har dere sett på bloggen før i tidligere antrekk og luen har jeg ikke brukt ennå. Liker veldig godt den svake, pastellfargende lua til dette veldig enkle antrekket.

Lue- Primark // bukse- Mango // kåpe- Mango // sko- Primark


kommentarer: 0Pictures from Berlin

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 16:51

♥Hallo! 

Har fortsatt bilder fra forrige uke å legge ut så da tar eg det nå i et siste reise- innlegg fra turen. De siste to dagene var vi i Berlin! Det var en utrolig fin by, men som resten av uken, var det grått og trist vær. Men vi fikk sett den flotte byen likevel. Det eneste vi gikk glipp av var en tur opp i TV- Tårnet som står på Markusplatz.Det er et tårn på 365m (?) Der du kan ta heis opp og sitte på cafe, men du ser utover hele Berlin. Desverre hoppet vi over dette ettersom det var tåkete. Bildet over: TV- Tårnet!

Bildet over: Noen som kjenner igjen hestene på toppen? fikk dessverre ikke et bilde forfra, men dette er en av kjennetegnene med Berlin. Var selvfølgelig innom Starbucks ganske ofte ettersom det lå tilgjengelig overalt! Har også blitt helt forelsket i "Pumpkin spice latte" som er en av høst- drikkene de har der. kommentarer: 2Chocolate apples

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 16:35

Bilder fra Krakow


kommentarer: 3My nike air max

 • Skrevet 29.09.2014
 • Klokken 17:00

♥HeyHey! 

Har vist dere Nike's-ene mine i et tidligere innlegg før, men ville gjerne legge ut noen litt tydeligere bilder. Synes de er så fine! elsker fargekombinasjonen! Er utrolig glad for at det finnes sko som er dødsfine samtidig som de er ekstemt behagelige å gå i :) kommentarer: 2Oppskrift: Supersimple salad

 • Skrevet 29.09.2014
 • Klokken 13:15

♥Hei :) 

Etter at jeg har spist godteri fra flyplassen i ca, 1 uke, ville jeg lage en veldig enkel salat og brukte ting jeg fant i kjøleskapet. Det er ikke mer enn 3 ingredienser i denne salaten og det er ting som vi ganske ofte har liggende. Ingredienser:

 

♥ 2-3 blader Salat  ( evt. isbergsalat ) 

♥ 1 boks annanas 

♥  1 avokado


Fremgangsmåten er såpass enkel som at du kutter opp allt og legger det i en skål for så å blande det sammen. Jeg har, som sagt, bare brukt ting jeg fant. Men det er sikkert godt å blande dette med mango, kanskje blåbær? eller ta vekk salaten og legge til noe annet. Det er mange muligheter og det er mulig å eksperimentere med allt! Dette fungerer nok bra som et mellommåltid etter skolen eller en veldig lett lunsj. kommentarer: 0In love with those scarves

 • Skrevet 29.09.2014
 • Klokken 11:43

♥Hey! 

God mandag til alle! Denne uken har jeg høstferie og vil derfor prøve å litt mer jevnlig oppdatere dere. Det er ganske grått vær og mye vind, men skal likevel prøve å få til noen antrekk utover uken :) 

Som jeg nevnte i sist innlegg så har jeg forelsket meg i et skjerf. Klarte også å finne et ensfarget, men akkurat like mykt, skjerf også! Det er så perfekt til den nye jakken min, og det passer superfint nå som det begynner å bli kaldt ute. 

Begge er fra Zara


kommentarer: 2Antrekk: Cozy scarf, Autumn colors

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 12:05

♥Hey og god søndag :) 

Fant tidenes mykeste, største og fineste skjerf i Krakow denne uken!! Ah, har blitt helt forelsket ♥. Har også matchet dette skjerfet med min fine, svarte, kåpe og en gul genser. Synes det ble et fint ,og akkurat nok fargerikt, høst- antrekk. 

Skjerf- Zara // genser- Bershka // bukse- Mango // sko- Primark // kåpe- Mango

 


kommentarer: 4For my iPhone

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 11:11

♥God morgen (?) 

Som sagt så rakk vi veldig masse shopping denne uken, både i Berlin og Krakow, og jeg klarte å finne noen nie deksler. Siden jeg fortsatt har en iPhone 4s, er det vanskelig å finne ettersom nesten allt av deksler er til 5 og 5s. Men jeg klarte likevel å finne 2 stykker som jeg synes var kule, spessiellt fargene.Disse dekslene er fra en tysk butikk, men du finner sannsynligvis noen lignende i Assesorize- butikker


kommentarer: 0Antrekk: timbs & knitted sweater

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 18:27

♥Hallo :) 

Det ble en utrolig lang dag i går ettersom frokosten startet klokken 08.00 og at flyet fra Berlin ikke landet før klokken 22.00. Derfor var jeg ikke hjemme før 02.00 i natt. Visste at det kom til å bli en lang dag og tok derfor på meg et helt ekstremt behagelig antrekk. Fikk kjøpt mange nye klær og dette er favorittkjøpene. Et par nye, falske, Timberlands og en diger, myk, oversized strikkegenser. FAVE.

Sko og genser- Primark // Bukse. Mango


kommentarer: 2Snaps fra Krakow!

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 14:52

♥Hei!

Vi landet i Krakow, Polen rundt midt på dagen på Søndag og var der frem til onsdag morgen. Jeg ble helt overrasket overhvor ekstremt fint det var der! Ettersom dette var en klassetur var vi hovedsaklig der for å besøke Auchwits/ konsentrasjonsleirene der, men vi fikk masse fritid også! Vi fikk tid til shopping alle dagene, men tok selvfølgelig til til å se litt sightseing ting også! Det var så kult!Vi fant en Taxi/ buss uten dører, men med plastvegger rundt sidene som vi slang oss inn i og tok oss frem til gamlebyen. Det var en opplevelse! Sjåføren satte på skikkelig høy musikk og vi sang med på "Salsa tequila" så høyt det gikk i flere kvartaler Haha! Desverre har jeg ikke bedre bilde enn det under.. Gamlebyen var utrolig fint! Det er en ekte by som har stått slik siden midelalderen og det var en utrolig fin kirke der! 

Vi var også innom tidenes sjokoladefabrikk! AH! det var helt magisk! Det var hylle opp og hylle ned stapfullt med sjokolade og det var utrolig kult å ha sett det. Fikk også kjøpt med meg en sjokoladebjørn!Bildene fra Berlin kommer nok senere i uken :) 


kommentarer: 2Antrekk: Walking on air

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 14:08♥HEY! 

Endelig er jeg hjemme fra en uke i Krakow og Berlin! Det har vært en utrolig fin uke sammen med masse kule folk, men det har vært superdigg å komme hjem. Vi hadde masse shoppingtid i både Krakow og Berlin så jeg har funnet masse nye plagg som jeg gleder meg til å bruke fremmover i høst. Bla, så var vi på et kjøpesenter i går Og jeg gikk forbi et nydelig par med nike Air som måtte bli med hjem! Synes de er så fantastiske! Elsker virkelig fargekombinasjonene! 

Sko- Nike air // bukse- Mango // skjorte- Zara // kåpe- Mango


kommentarer: 0Oppsummering av antrekk

 • Skrevet 26.09.2014
 • Klokken 12:30

♥Hello! 

Har ikke hatt en oppsummering av antrekk på ganske lenge og synes derfor at det passet inn. Det er nesten alltid like gøy å se på antrekkene i ettertid å se hvor mye stilen min kan variere! :)kommentarer: 4Fashion icon: Negin Mirsalehi

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 13:29

♥Hallo :)

I et siste har jeg brukt masse tid på å plukke ut antrekkene mine, Og det er rett og slett fordi jeg synes det er utrolig viktig. Har derfor en del blogger jeg er innom daglig som jeg finner masse inspirasjon hos. For litt over en uke siden kom jeg over bloggen til Negin Mirsalehi. Negin er en internasjonal blogger som blogger på et proffesjonellt nivå. Jeg tror hun har blogget i noen år nå og hun oppdaterer ofte fra New York. Antrekkene hennes er alltid fulle av inspirasjon og det er nesten umulig å ikke få noen ideer av å lese gjennom bloggen hennes.

I tillegg til at hun veldig jevnlig blogger om antrekk og klær, legger hun også ut ulike artikkler og "City- guides" til stedene hun besøker. Negin er en street- style blogger og hun har vunnet flere priser for å være en god blogger og en god trendsetter.

Alle bildene nedenfor er fra bloggen hennes. Dere finner bloggen HER

 

 

 


kommentarer: 2Get inspired by everyday

 • Skrevet 24.09.2014
 • Klokken 13:13

♥Hellou! 

I det siste har jeg blitt mer og mer inspirert av street style- looks og annet som jeg ser i hverdagen. Mange av antrekkene innenfor denne looken er ganske laidback, men samtidig litt "flashy". Det finnes så mange ulike måter å kombinere antrekk på, og så langt synes jeg street style- bloggere er de flinkeste på dette. Det å vite hvordan, på mest mulig unik måte, et antrekk skal settes sammen og fortsatt se enkelt ut. 

  

pics from Pinterestkommentarer: 2Perfect fall jackets

 • Skrevet 23.09.2014
 • Klokken 12:00

♥Heeei! 

Nå som det er høst og det er kaldere i været er det viktig med en god jakke. Og ikke minst en fin jakke! Har vært på litt ulike nettsider og funnet fire favoritt jakker. Adding to the wishlist!1. HER 2. HER 3. HER 4. HER


kommentarer: 1Negler: Coca cola red by OPI

 • Skrevet 22.09.2014
 • Klokken 11:33

♥Hey! 

I det siste har jeg vært veldig flink med neglene mine og klart å lakke de jevnlig og holde de fine. Synes denne fargen er så fin og enkel nå som høsten er her. Det trengs jo selvfølgelig litt freshe og opplysende farger når det går mot litt gråere dager. 

Lakken er kjøpt på Kicks


kommentarer: 3Instagram lately

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 08:34

♥Hei & god Morgen! 

På denne tiden sitter jeg på bussen på veg til gardemoen! Sansynligvis er jeg supertrøtt fordi jeg har stått opp før klokken 7. og skal snart sette meg på flyet til Polen. GLEDER MEG! Men, uansett, instagram har blittbrukt flittig i det siste og her er noen av de seneste oppdateringen :)

@TEA.CHARLOTTE
kommentarer: 0Today's hair

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 11:34

♥Hei & God lørdag :) 

I dag har jeg vært kreativ og eksperimentert litt med fletting. Endte opp med et resultat med en flette over luggen som ser litt ut som et hårbånd. Det er en ekstremt enkel flette, der det eneste du gjør er å ta litt "underhår", flette den som en vanlig flette, og dra den over til andre siden av hodet for så å feste den med et spenne eller fliseklemmer. Jeg har brukt et vanlig spenne ettersom den holder litt bedre og den synes ikke uansett. Ellers har jeg bare lagt allt håret som ble igjen over venstre skulder :) 

kommentarer: 5Smile because...

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 08:00
kommentarer: 3Pakking til Polen/ Tyskland

 • Skrevet 18.09.2014
 • Klokken 17:13

♥Hey ! 

Denne uken har gått så fort! Det er torsdag allerede og det er ikke mer en to hele dager ( søndag ) til jeg reiser til Polen, og allerede nå har jeg såvidt begynt å pakke. Eller, jeg har satt sammen flere antrekk og klesplagg i hodet som jeg ha med meg, haha! Bla. så har det kommet et nytt skjørt til meg i posten som jeg gleder meg veldig til å bruke så det må selvfølgelig pakkes med det også :) Skjørtet er fra H&M 


kommentarer: 2Antrekk: Blue shirt

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 16:12

♥Hey! 

Selvfølgelig sluttet Internett å funke i det øyeblikket jeg åpnet PC'en og oppdateringen ble derfor senere enn planlagt. Uansett, På Søndag reiser jeg, sammen med klassen min, til Polen! Jeg aner ikke hvordan været blir der så vurderer å begynne pakkingen nå sånn at jeg er helt sikker på at jeg får med meg de klærne jeg MÅ ha med. haha! 

Over til det dette innlegget handler om, dagens antrekk er superenkelt. Liker at skjorten er en lys og turkis-blå farge som passer godt til mørk bukse. :)Skjorte- Hollister // T- skjorte- Blest // bukse- bikbok ( neverdenim ) // sko- Topshop


kommentarer: 14Antrekk: wearing shorts in September

 • Skrevet 16.09.2014
 • Klokken 16:50

♥Hey! 

Det har vært så varmt i dag og jeg har faktisk fått muligheten til å gå med shorts (!!!). Siden det var idrettsdag i dag har jeg egentlig gått i treningstøy hele skoledagen, men ville skifte til "ordentlige" klær da vi var ferdige. Synes det er så rart at jeg har gått i shorts, på Geilo, i September.... SEPTEMBER FOLKENS (?!?!), Men så lenge detvarer så plager det meg ikke! 

Shorts- Bikbok // topp & blazer- H&M // Sunnies- Quay


kommentarer: 8Antrekk: black 'n' grey, westhill redbird

 • Skrevet 15.09.2014
 • Klokken 19:11

♥Hei og god mandagskveld! 

Trafikalt grunnkurs startet rett etter skolen i dag og jeg kom derfor ble det en sein oppdatering. Men hva gjør vel det? Uansett, i morgen er det idrettsdag på skolen og jeg gleder meg faktisk litt. Tror det blir en utrolig chill dag så lenge vi får fint vær :).

Genser- Bikbok ( Westhill redbird ) // Bukse- Bikbok ( Neverdenim ) // sko- topshop // skinnjakke- Rut & Circle // solbriller- Quay


kommentarer: 3Antrekk: Black & pink, streetstyle outfit

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 13:55

♥Hei og god søndag! 

Stod ikke opp før klokken nærmet seg 11.00 i dag og det ble derfor en senere oppdatering enn planlagt. Til dagens antrekk har jeg blitt inspirert av street- style look'en og valgte et "all black" antrekk med nye rosa Nike's til. 

Topp- DIY // cardigan- VILA // bukse- Bikbok ( never denim ) // sko- Nike // neglelakk- OPI ( coca cola red )


kommentarer: 5Antrekk: basic blazer

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 15:36

♥Hey folkens :) 

Det har vært så fint vær her i dag! Det er sol og bare noen få ulldotter på himmelen. Kunne lett vendt meg til så fine høstdager ! Uansett, i dag har jeg valgt å kombinere en sporty, vanlig genser med en blazer. Har også valgt de nye Nike- skoene mine isteden for de vanlige heels'ene mine, haha! 

Blazer og genser- H&M // bukse- Bikbok ( neverdenim ) // sko- Nike free 5.0


kommentarer: 4New nike babes!

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 13:12

♥Hei! 

Fant disse utrolig fine Nike- skoene på Sport1 i dag! De er så fine! Også er de rosa! Gleder meg til å matche disse med noen antrekk fremover,og de blir sikkert masse brukt. Det er en Nike free 5.0 - modell. De er så lette og gode å ha på! 

kommentarer: 3Hjemmelagede croissanter til frokost!

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 10:04

♥ God morgen :) 

Ble vekket i dag tidlig med at Lillesøster og mamma hadde laget hjemmelagede croissanter med sjokoladefyll. Ikke den verste starten på en lørdag? Jeg kom meg hvertfall opp  og subbet meg til kjøkkenbordet. Det var kjempegodt! Men nå blir jeg ropt på så må kjappe meg, snakkes senere!kommentarer: 2OWLS

 • Skrevet 12.09.2014
 • Klokken 16:51

♥Hey! 

Tok en liten tur til sentrum etter skolen i dag og fant dette supersøte lyset! Det Passer helt perfekt ved siden av sengen på nattbordet. Liker at den er kobberfarget og at den lyser opp litt mot min grå sengegavel. Kjøpte også ett nytt minnekort med 12GB minne (!!!!!!!) så nå kan jeg ta masse bilder før jeg trenger å slette noen :) Den er kjøpt på Princess


kommentarer: 1Antrekk: leather jacket

 • Skrevet 11.09.2014
 • Klokken 17:25

♥Hei! 

I morgen er det fredag ( emoji med hjerteøyne ) ! Åh, som jeg gleder meg til helg, uken har gått fort, men ikke fort nok. Etter helgen er det bare tre vanlige skoledager og to "unormale" skoledager før vi reiser til Tyskland og Polen på klassetur! Gleder meg så mye og er SÅ glad for at vi ikke skal ta buss dit! Men dette forteller jeg nok mer om senere :).

Det er sol, men litt vind på Geilo i dag, noe som gjør at skinnjakken passer perfekt til været. I dag ble det også lette joggesko ettersom jeg rett og slett ikke gidder å gå i heels eller andre sko.Solbriller- Quay // Jakke- Rut & Circle // genser- hollister // bukse- Bikbok ( neverdenim, groupie ) // sko- stadium // neglalakk- Turn the Haute light on ( OPI )


kommentarer: 2Antrekk: Navy blue, sweater & skirt

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 16:06

♥Hey! 

Det er onsdag allerede! Åh, er så glad for at ukene ikke går så sakte nå for tiden, det er snart helg igjen :) Nei, over til det dette innlegget skal handle om, Dagens antrekk er som vanlig veldig enkelt. Er SÅ glad i genseren! den er så myk og behagelig og fargen passer helt perfekt til skjørtet. Har byttet litt om på å ha skjørtet over og under genseren i løpet av dagen etter hva som er mest behagelig. Det passer absolutt begge deler! 

Genser- Blest // skjørt- VILA // sko- topshop

 


kommentarer: 1Antrekk: Basic, knitted sweater

 • Skrevet 09.09.2014
 • Klokken 15:43

♥Hey! 

Da var det allerede tirsdag da? tre dager igjen til helga og jeg kjenner at jeg ikke akkurat har blitt mindre forkjølet i løpet av den seneste tiden. Håper det går over snart for sånt gidder jeg ikke. Det er så slitsomt å gå på skola med forkjølelse, men jeg kommer meg opp om morgenen og går på skola likevel.  yay... Anyways, her er gårsdagens antrekk som er et veldig typisk høstantrekk i garderoben min. :) 

Støvler- Blest // bukser- Hollister // genser- Monki


kommentarer: 2Instalately

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 17:00

♥Halo :)

I det siste har jeg begynt å bruke instagram veldig aktivt. Det er jo så gøy! Finner alltid masse flott ( og gratis ) inspirasjon! Uansett, her er et kjappt innlegg med de seneste oppdateringene :)

@TEA.CHARLOTTEkommentarer: 5Rommet mitt: freshe farger til høsten

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 15:52

♥HeyHey

Happy mandag alle sammen! Ny uke nye muligheter, eller?

I går brukte jeg dagen flittig ( jepp) til å rydde rommet og bytte sengetrekk til et mer fargerikt. Har gått så lei av helhvitt sengetrekk i det siste og har derfor bytet til et fresht, blått sengtrekk som lyser opp akkurat nok :)

kommentarer: 1Beautiful quotes

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 20:03

kommentarer: 3Antrekk: pink umbrella

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 12:00

♥Heyy

Dette er et av mine absolutt favoritt antrekk denne høsten. ELSKER denne genseren! Den er bare helt perfekt! Liker at den har korte armer så jeg ikke trenger å gå å brette opp/ dytte opp armene hele tiden. Og den fine halsen som blir som en høyhalset genser, som likevel ikke er most opptil halsen så jeg får helt klaustrofobi. I tillegg er den så lett og enkel, og ikke minst den fine fargen! den er liksom svart- blå, men litt lilla- tone. Nei, nok om beskrivingen av genseren, her kommer hele antrekket! 
Genser- Blest ( geiloveien 23 ) // bukse- bikbok ( neverdenim) // sko- Topshop // paraply fra IKEA


kommentarer: 3Antrekk: Boyfriend jeans

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 13:16

♥Hey ! 

Da har jeg akkurat kommet hjem fra salongen til Mamma og sitter med ny-krøllet hår foran skjermen og en ny genser ( som ikke er den på bildene) . Senere i dag har jeg faktisk planer, for en gangs skyld, og jeg skal finne på noe med "dreamteam"- et. hhaha!genser- VILA // Bukse- cubus // sko- H&M // veske- Michael Kors


kommentarer: 8Good Morning :)

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 11:00

♥God lørdag ! 

I skrivende stund har jeg funnet meg en plass foran PC'en ved kjøkkenbordet. Spillelisten "Smil!" er satt på, på Spotify og jeg ser at solen skinner ute. Det er faktisk 12 grader allerede.Tropisk varme på Geilo i dag asså! Hahahah! Nei, alt over 10 grader er fint her på høsten. Da håper jeg alle får en fin morgen! 

kommentarer: 0En ny header

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 20:16

 ♥Hei!

Fikk en tanke om at jeg ville oppdatere headeren min for en stund siden og satt meg ned med Paint foran meg. Det tok meg kanskje halvannen time, men synes den passer mye bedre. Fortsatt veldig enkel, men med en liten tegning som jeg selv har sittet og jobbet med lenge.

kommentarer: 1Interiør og design

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 17:03

♥Hei

Kunne bladd meg gjennom alle, og da mener jeg alle Interiør- bildene på pinterest. Jeg blir så inspirert! Ikke fordi jeg skal pusse opp, eller ommøblere, men fordi det er  fint. Simple as that. Har alltid synes det har vært inspirerende og det hender jo at man finner noen stilige, morsome og enkle DIY- ( do it yourself) tips også! lutselig dukker det opp de kuleste ideèr til noe du kan lage med ting du har liggende, ting du ikke liker lenger og kaskje du også får ideèr til å prøve å lage noe av ting du kan kjøpe billig eller, til og med, finne i naturen. Jeg har satt sammen bilder til dere, selvfølgelig ut fra min egen smak, men tror de fleste kan finne noe her de blir inspirert av. :)// Pinterest pics

 Du finner min pinterest Her


kommentarer: 0Antrekk: knitted cardigan

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 15:14

♥Hei og GOD FREDAG! 

Må starte innlegget med å takke så ekstremt mye til alle hyggelige kommentarer jeg har fått i det siste! Blir så utrolig glad når jeg ser at så mange tar seg tid til å kommentere :)

Dagens antrekk er enkelt, passende til høstværet og behagelig. Synes ting kan bli kjedelige dersom allt er svart, hvitt og grått til høsten, så har valgt å kombinere det med en lys bukse.
Cardigan - VILA // topp- Blest // bukse- Hollister // sko- Vagabond


kommentarer: 3Antrekk: grey-ish knitted sweater

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 14:33

♥Hei! 

Har hatt en ekstrem hodepine fra jeg stod opp i dag, men føler meg mye bedre nå.  Men ettersom jeg ikke er i form til å ta bilder eller blogge veldig mye i dag, tenke jeg det Passer å poste et ublogget antrekk :) 

Topp- VILA // strikket genser- chill Norway // bukse bikbok ( neverdenim) // sko- topshop


kommentarer: 11Nails is important

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 11:48

♥Hey og god torsdag alle sammen! 

Nå vil jeg ta opp et tema jeg finner viktig her med dere, negler. Jeg vet at mange av dere sikkert finner det kjedelig å holde på med neglene sine. Både fordi det tar lang tid og fordi det kan være vanskelig. Selv har jeg blitt glad i helt vanlige farger for tiden, men tar meg tid innimellom og lager noen mønster og design. 

Her er noen av kombinasjonene, fargene og designene jeg har hatt i løpet av ett år:Dette blir nok noe jeg kommer til å poste mer innlegg om fremover på bloggen og håper dette er noe dere kan finne inspirerende :)


kommentarer: 1Geilo. Antrekk: Navy blue+ gold

 • Skrevet 03.09.2014
 • Klokken 18:31

♥Hei 

Da var jeg akkurat kommet hjem fra "reunion" med gruppa jeg konfirmerte meg med i vår. Er fortsatt litt i sjokk etter at det var en ulykke tidligere i dag. Veien er stengt etter en eksplosjon som er overalt på nyhetene for øyeblikket. 

Over til en mye hyggeligere ting, krøllet håret mitt i går og det holder faktisk fortsatt! er overrasket over at det har holdt såpass lenge. Så i dag matchet jeg håret mitt med et marineblått skjørt og en genser med gulldetaljer :)

genser- Hollister // skjørt- VILA // sko- Vagabond


kommentarer: 0Antrekk: Details

 • Skrevet 03.09.2014
 • Klokken 14:28

♥Hey! 

Har alle en fin onsdag så langt? Forhåpentligvis er jeg på skolen når dette innlegget blir postet og jeg skal snart gå til "konf-reunion" og spise pizza. (YAY GRATIS PIZZAH). 

Uansett, har satt sammen et lite innlegg med noen mer detaljerte, "up-close"- bilder, fra tidligere antrekk :)

kommentarer: 4Antrekk: August, oppsummering

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 17:59

♥Hey you! 

Nå som det plutselig er 2. September er det vel på tide med en veldig kort oppsummering av August- antrekkene mine. August var en måned med ganske lite fint vær og derfor ganske få antrekksbilder... Men, noen ble det og noe er det å oppsummere :) 

kommentarer: 0Antrekk: Knitted sweater + blue shirt

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 16:32

♥Hei! 

Trenden med skjorte og strikkegenser er perfekt for været her på Geilo i dag. Det er litt varmt, sol og litt vind. Tenk så mange fine antrekk å lage med ulike kombinasjoner av gensere og skjorter! Liker denne combo'en av fager ( ...og svart og hvit ) veldig godt, og synes det er fint å blande lyse farger selv om det er mest rød, oransje og gul utenfor. 

Skjorte- berkley // genser- VILA // bukse- bikbok ( never denim, high waist ) // sko- Blest // veske- Michael Kors // neglelakk-  OPI


kommentarer: 3Moodboard, September

 • Skrevet 01.09.2014
 • Klokken 16:41

 

♥Hei :) 

Ny måned nye muligheter! September er en utrolig fin måned og jeg gleder meg til det kommer flere høstfarger ute. Har håpet på at sommeren skulle være lenge i år, men så lenge det blir en fin, litt varm, høst, så overlever jeg helt sikkert. Uansett, i det siste har jeg vært mye på pinterest og funnet så mange flotte antrekk og inspirasjon til september antrekk! Har satt sammen en liten  "MOODBOARD" som dere kan bli inspirert av ♥

//Pictures from Pinterest 

 

( Finn min pinterest profil HER

 

 


kommentarer: 2TEA CHARLOTTE

Hei & velkommen til min blogg! Jeg har blogget siden 2013 og blogger for det meste om antrekk og foto.
hits