Flashback

 • Skrevet 30.04.2014
 • Klokken 18:10

♥Hei!

Etter skolen i går skule vi til hallingstuene for å lage at til foreldrene til de fleste på trinet i sammenheng med mat og helse- faget på skolen. Uansett jeg satt o så gjennom noen av de gamle innleggene på bloggen nå nettopp og fant så mye bilder fra den første tiden jeg blogget.

 

Husker så godt dette blonde håret mitt og hvor godt jeg likte disse antrekkene. Finner du noen favoritt blant disse gamle bildene??


kommentarer: 0Pink!

 • Skrevet 27.04.2014
 • Klokken 16:16

♥Hey

Da har jeg satt meg inne i noen minutter etter å ha holdt meg ute Helt siden klokka 11 i dag tidlig Det er utrolig deilig å kjenne på varmen ute og jeg har skikkelig vår- følelse i kroppen. Skal snart utigjen for å nyte av solen litt lenger, men her kommer to bilder fra dagen.

Topp fra blest // shorts fra Sereous Sally // Cardigan- jakke fra lookbookstore.co


kommentarer: 0Stairs

 • Skrevet 26.04.2014
 • Klokken 17:01

HeiHei

Da sitter jeg inne og blør neseblod, i motsetning til Istad når jeg satt ute i solen og koste meg. Uansett tenkte jeg at jeg skulle poste et innlegg når jeg likevel sitter her inne og glaner en liten stund. siden det er varmt og fint ute vurderer jeg nesten å ta på meg shorts for så å bare sitte ute i solveggen resten av dagen.

Skinnjakke fra Only ( b- jeans) // bukse fra Moods of Norway // sko fra Intersport (Asics )


kommentarer: 0Pick of the day

 • Skrevet 26.04.2014
 • Klokken 12:25

♥Hey

I dag har jeg endelig fått tak i en ny lader til pc`en min. Noe som betyr at jeg kan blogge regelmessig, Yay! Siden det er skarverennet i dag er det masse folk, så og si, overalt. Sportsbutikkene har jo derfor satt ned priser på nesten alt de har i butikkene. Jeg har allerede vært å fått tak i et par nye, freshe joggesko fra Asics som jeg er veldig fornøyd med.Da får vi se hvor lenge disse holder seg hvite!


kommentarer: 0We heart it

 • Skrevet 23.04.2014
 • Klokken 10:41

Hei,
I påsken klarte jeg selvfølgelig å knekke laderen til pc'en min og fikk ikke lade den. Den nye laderen kommer ikke før senere i uken noe som betyr at jeg bare kan mobil- og iPad- blogge. Det kan derfor bli en del innlegg som dette fremover. Klarte også å bli syk i løpet av slutten på påsken så ligger hjemme med feber for øyeblikket. Paraceten begynner å funke og jeg kommer meg nok på skolen i morgen.

For øyeblikket ligger jeg bare og halvsover på soffaen og ville legge ut disse bildene jeg har funnet på 'we heart it' i løpet av dagene som har gått. Følg meg gjerne på 'we heart it', jeg heter TeaCupCharlotte ( hahaha).

Hvordan er din dag så langt?


kommentarer: 0Belgian waffles

 • Skrevet 15.04.2014
 • Klokken 22:21

♥HeiHei

Nå sitter jeg og ser på Grey`s anatomy og spiser vafler med begge hendene. Har hatt lyst på belgiske vafler hele dagen og laget først noen nå på kvelden. Det var helt ekstremt godt og smakte litt ekstra fantastisk med en god del Nutella på toppen. Uansett var bare innom for å ønske alle en god påske ♥

kommentarer: 083 Brooklyn

 • Skrevet 13.04.2014
 • Klokken 14:59

♥HeI!

solen skinner og jeg sitter inne å tenker på hva jeg skal gjøre. om nevnt tidligere var jeg på Gol i går der jeg fant litt nye sminke. ting og fant også en topp. Synes denne er utrolig fin og Elsker blåfargen!Bukse fra Moods of Norway // jakke fra Blest // t- shirt fra b- jeans ( only )


kommentarer: 0Red lips & cat eyes

 • Skrevet 12.04.2014
 • Klokken 21:35

♥Hallo

Da sitter jeg godt i sofaen med Stratos frem for meg. Typisk lørdagskveld i heimen, haha... Var på Gol i dag og fant blant annet en rød leppstift og en tykk, svart, eye- liner- tusj. Har eksperimentert litt med sminke i dag og klart å lage Cat- eyes.Har ønsket meg en leppestift som holder god på fargen en stund nå og denne er utrolig bra så langt. Den har også en veldig fin farge som jeg liker utrolig godt ( 08 Red Romance).

  

Denne Eye- lineren sitter utrolig godt og har en helt svart farge i motsetning til en jeg har som er litt brun- rød. Det er en ganske tykk tusj som er veldig god å holde.

Prøvde hardt å få begge øynene like og etter dette resultatet valgte jeg å gi opp. Forhåpentligvis vil dette bli mye lettere etter litt øving!


kommentarer: 0Påskepynting

 • Skrevet 10.04.2014
 • Klokken 18:20

♥Hei

Bare én skoledag til og så er det endelig påskeferie!! Som jeg gleder meg til å gjøre ingenting og spise godteri, neida, joda.. haha! Uansett mamma har pyntet til påske litt rundt omkring i huset og det ser så mye mer koselig ut med litt farger, kyllinger og fjær.

kommentarer: 0unblogged

 • Skrevet 08.04.2014
 • Klokken 16:15

♥Hey

Som forventet har det snødd hele dagen og det er sørpete og klissvått overalt. Har ikke sett ett eneste lite glimt av sol siden i går noe som er kjedelig. I tillegg skal konfirmantene i Hol med bøsser for kirkens nødhjelp i dag noe som ikke er så fristende i dette været. MenMen, det er bare å kle seg godt og håpe på det beste.

Siden det er så pass dårlig vær vil jeg dele et antrekk med dere fra sist hel da det var så varmt og fint ute! Gleder meg til sommeren! Bukse fra bikbok // sko, Keds // topp, vintage // jakke fra blest


kommentarer: 0Boyfriend jeans

 • Skrevet 07.04.2014
 • Klokken 16:03

♥Hei

Bloggingen har ikke vært så regelmessig i det siste siden det har vært konf- greier og dårlig nettilgang. Uansett, solen skinner utenfor og det er varmt! Så vidt jeg ser er det ikke mer enn en liten flekk på himmelen. Det er best å nyte det mens jeg kan siden det er meldt pøsregn hele dagen i morgen. 

Sko fra Converse // bukse fra Cubus // topp fra Hollister


kommentarer: 0Westhill Redbird

 • Skrevet 03.04.2014
 • Klokken 15:49

♥Hei!

Det er så fint vær ute! Elsker å kunne se at det er blå himmel, sol og ikke minst varmegrader. Merket spesielt hvor varmt det ble med svarte klær i dag så er glad for at jeg ikke har en for tykk skinnjakke! Håper virkelig at dette været fortsetter fremover og varer helt til sommeren. Hvor fint hadde ikke det vært? MenMen, så lenge det ikke er iskaldt eller snør så er jeg fornøyd!

Skulle gjerne ha lagt ut flere innlegg denne uken, men jeg har hatt så mye lekser at det fikk vente litt. Har blant annet en norsk presentasjon og en skriftlig innlevering som burde være ferdig i kveld som jeg har drøyd så lenge jeg kunne...Sko fra Nelly.com (nly, holy) // bukse fra bikbok // genser fra Bikbok ( Westhill redbird ) // jakke fra Best ( nü) // smykke fra Blest

 


kommentarer: 0Vintage

 • Skrevet 01.04.2014
 • Klokken 16:24

♥Heyy

Da hat jeg plassert meg nede i stua med et stort stykke gulrotkake og en kopp med te. Får nesten litt dårlig samvittighet av å sitte inne siden det er så fint vør ute nå! Må bare finne på ett eller annet å gjøre så får jeg vel komme meg ut i sola en stund. Det er så fint at sola ikke går ned før 7-8 tiden på kvelden!

 Skjørt fra VILA // sko fra Nelly.com ( nly, holy )  // topp, vintage // skjorte fra vero moda


kommentarer: 0TEA CHARLOTTE

Hei & velkommen til min blogg! Jeg har blogget siden 2013 og blogger for det meste om antrekk og foto.
hits