v Konfirmasjon 08.06.2014 (teacharlotte)


Konfirmasjonsdagen!

  • Skrevet 08.06.2014
  • Klokken 18:59

♥Heeei! 

Endelig har jeg også fått konfirmert meg! Det var utrolig hyggelig å se alle igjen og å spise så masse kake. Heldigvis var det helt ekstremt mye kake så jeg har masse igjen! Har selvfølgelig tatt masse bilder i dag, og blitt tatt bilde av også... så nå har jeg satt sammen et innlegg med litt konf- bilder. 

Må få sagt at jeg er allerede blitt utrolig glad i rukke-stakken min som gommo har sydd ( mamma har brodert båndene). Har valgt alle delene og detaljene selv og er veldig fornøyd med sammensettingen. Er også utrolig fornøyd med håret mitt som mamma fikset i dag tidlig. Synes denne hår-oppsettingen passe veldig fint siden kragen på skjorta synes. Slenger også med noen fine bilder av håret mitt tidligere i dag!Utenfor hotellet, der vi spiste middag/lunsj kom det en tysker med en skikkelig kul rød ferrari! Jeg og Nora synes at det hadde vært utrolig kult om vi kunne få tatt bilde i bilen. Manne var kjempe hyggelig og kjørte frem bilen og tok ned taket for oss sånn at vi kunne tatt noen skikkelig kule konfirmant bilder. 

Så sinnsykt kult eller???

 

Her er også noen bilder fra bordet og gavebordet:kommentarer: 0De siste forberedelsene

  • Skrevet 07.06.2014
  • Klokken 20:41

♥HeyHey

Da har jeg akkurat kommet hjem etter å ha satt på plass de siste dekorasjonene til konfirmasjonen i morgen. Jeg og Nora skal feire sammen ettersom vi er i samme slekt og har samme familie. Vi bestemte oss for at vi ikke ville ha rosa eller blå farger som er det "vanlige" å dekke bordet med, fargemessig... Vi valgte oransj! Jeg er utrolig glad for at vi gjorde det og bordet kunne umulig blitt bedre enn det det er nå. Gleder meg utrolig mye og håper virkelig at dagen blir perfekt ♥ 

Sneak peak på bordet:Nå skal vi kose oss med jordbær og is i heimen, God kveld til alle!


kommentarer: 0TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits