v INTERIØR (teacharlotte)


Sleeep

  • Skrevet 01.04.2015
  • Klokken 09:36

♥God morgen, Jeg er nå klar for den siste arbeidsdagen på en liten stund og gleder meg til å kome hjem senere i dag. Minner om at det er første april i dag!!! Pass dere folkens! Har på følelsen at jeg kommer til å blir lurt mange ganger i dag og har bare litt lyst til å gå på jobb. Er så utrolig dårlig på å lure andre og tror nesten alltid på hva andre forteller meg, haha. Håper dere får en fin dag og har en fortsatt god påskeferie. :) 


kommentarer: 4Good morning

  • Skrevet 24.02.2015
  • Klokken 08:45♥God morgen :) Skal snart komme meg på jobb, men blir liggende i sengen til jeg MÅ stå opp. Vil helst ikke stå opp før jeg er nødt og vil derfor bla gjennom noen twitter og instagram helt frem til den siste alarmen ringer. Ønsker dere alle en god morgen og en god dag :)kommentarer: 10210115

  • Skrevet 21.01.2015
  • Klokken 18:42

♥HeiHei, Har brukt nærmere 2 timer på å laste opp ent album på PC'en og så over på mobilen, ugh. Men, jeg fikk det til tilslutt og nå har jeg 1989 spillende på høytaleren vedsidenav. Det er et så bra album! Har hørt gjennom alle sanene før, men har ikke fått lastet dem ned før nå. Tenk at det skulle være så vanskelig?

Uansett, videre til det dette innlegget skulle handle om. I helgen bestemte jeg meg for å flytte sengen min inn mot veggen for å å større gulvplass. jeg har et ganske lite rom, men liker å holde det ryddig for å få det til å virke større, haha.kommentarer: 4GOLD

  • Skrevet 02.01.2015
  • Klokken 18:51

♥Halo, Sist jeg var i Sverige og besøkte familien så jeg denne utrolig kule ananaslampen som jeg satte på ønskelisten! Var utrolig heldig og fant den under juletreet! :) Den andre lampen fikk jeg i Bursdaggave. Ettersom jeg har busdag såpass nærme jul ( 29. Desember ) Passet det veldig fint å få to lamper som matchet hverandre som passet perfekt på rommet mitt :) 
Lampe 1 fra Clas Ohlsons // Ananas-lampe fra Åhlens


kommentarer: 4TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits