v Hår og sminke (teacharlotte)


Curly, short hair

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 15:08

♥HeiHei, For første gang siden jeg klippte håret mitt kort før jul, har jeg krøllet håret med en tynn krølltang. det var veldig morsom å se hvordan håret ble kortere etterhvert som jeg krøllet det. Jeg synes dette passet veldig fint til lengden jeg har på mitt hår og kan være et tips til dere andre med kort hår. Bruk gjerne varmebeskyttende spray i håret før du begynner å krølle, og avslutt med en god hårspray :) 
kommentarer: 10Lulu's & nailpolish

 • Skrevet 01.02.2015
 • Klokken 12:59♥Hei, I går fant jeg denne fine sminkevesken fra Lulu's og noen fine neglelakker fra merket Nailsic. Lakkene var veldig gode og det trengtes ikke mer enn et strøk for å få en jevn farge på hele neglen. I det siste har jeg prøvd å passe litt ekstra på neglene mine og derfor synes jeg det var viktig å finne noen nye farger som passet litt bedre til de fleste klærne mine.kommentarer: 4Vipper

 • Skrevet 19.01.2015
 • Klokken 19:46


♥Hey, Fikk fikset vippene mine i går og skal nå få prøve ut falske vipper en stund. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og det var sp fint å kunne stå opp uten å måtte ta på mer sminkeenn litt concealer. Synes vippene ser ganske naturlige ut på avstand og føler at det hjalp mer enn mascara vanligvis gjør.


kommentarer: 4Haircut

 • Skrevet 12.12.2014
 • Klokken 14:02

♥Hei! Jeg har klippet håret! Tror mamma klippet av 25 cm i går og jeg er superfornøyd. Det kommer til å ta noen dager før jeg venner meg til at det er såpass blodt og at det er såpass kort. Det var også ganske mye tid spart i dag tidlig når jeg kunne børste fort gjennom og så var jeg ferdig. Det var overraskende enkelt å børste gjennom ettersom håret ikke floket seg like mye når det er kort. Nei, det var så digg å få vekk nesten alt av det slitte håret mitt og har en mye jevnere farge enn det "ombre- håret" jeg hadde før :) Jeg klippet meg hos mamma på Blest i geilovegen 24
kommentarer: 4Today's hair

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 11:34

♥Hei & God lørdag :) 

I dag har jeg vært kreativ og eksperimentert litt med fletting. Endte opp med et resultat med en flette over luggen som ser litt ut som et hårbånd. Det er en ekstremt enkel flette, der det eneste du gjør er å ta litt "underhår", flette den som en vanlig flette, og dra den over til andre siden av hodet for så å feste den med et spenne eller fliseklemmer. Jeg har brukt et vanlig spenne ettersom den holder litt bedre og den synes ikke uansett. Ellers har jeg bare lagt allt håret som ble igjen over venstre skulder :) 

kommentarer: 5Starlight

 • Skrevet 27.06.2014
 • Klokken 09:08


♥Hallo

Denne lukter sååå godt! Den har vært utsolgt nesten hver gang jeg har vært å sett etter den, men jeg fant den endelig! På en diger hylle stod den igjen som den eneste parfymen med akkurat denne flasken. I tillegg til at den lukter så godt har den også en utrolig fin flaske ( og boks) synes det er kult at Taylor, som har laget denne parfymen, til og med har satt lykketallet 13 på toppen av esken. ♥ Parfymen heter starlight etter en av sangene på albumet hennes Red ( også en av mine favoritt sanger... )kommentarer: 0Victoria's secret

 • Skrevet 22.06.2014
 • Klokken 15:05


♥Hey! Dette blir vare en kjapp update siden vi snart skal reise til en strikke- butikk å se på no greier, men det oppdaterer jeg dere på senere. 

For en dag siden fikk jeg dette i en gave som jeg ble utrolig glad for! Det lukter så utrolig godt og gleder meg til å få brukt de masse i sommer ♥

kommentarer: 0Waterfall braid

 • Skrevet 06.06.2014
 • Klokken 22:00

♥Hello

Mamma skal fikse hår for noen andre til deres konfirmasjon i morgen og valgte derfor å teste frisyren på meg først for å være sikker på at de ble satt opp rett. Krøllene fallt litt ut siden vi ikke brukte hårspray, men det er ellers en fin og enkel frisyre. 


kommentarer: 0Simple makeup

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 19:14

♥Hey

Det ble en sein oppdatering i dag grunnet en utrolig kjedelig dag. Har absolutt ikke gjort noe interessant i løpet av hele dagen. Men skal jeg si noe positivt så må jeg få sagt at det var en veldig chill skoledag med nesten bare film- glaning. Tror ikke det var mer enn 30 minutter matte med litt teori. 

Nei, skal prøve å ikke gjøre dette innlegget kjedelig.. På tirsdag hadde jeg fri og rakk å eksprimentere litt med sminke. Liker veldig godt "cat/ Winged- eyeliner" og er veldig glad i rød leppestift. Synes dette fremhever øynene litt mer og ser ganske basic ut samtidig. Alt av sminke jeg har på meg er: eyeliner, mascara og leppestift. Jobber forresten med en header og det kan dukke opp en ny en på bloggen når som helst...


kommentarer: 0Curled hair

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 20:53

♥Hei og god fredag kveld : ) 

Om bare en kort uke er det endelig konfirmasjon! Jeg gleder meg veldig og har bare litt igjen av pyntingen og tema. Men, før min konfirmasjon skal jeg også i kirken i morgen for konfirmasjonen til Hovet. Derfor har jeg fått håret krøllet dagen i forvegen og håper det er like fint i morgen, noe det pleier å være... kommentarer: 0A messy hair updo

 • Skrevet 14.05.2014
 • Klokken 14:28

♥Hei! 

Nå som jeg egentlig ikke har noe interessant å gjøre sitter jeg og fikler med håret mitt og har klart å sette opp en slags `messy hair updo` Ble ganske fornøyd med resultatet og det blir sikkert fint til sommeren med en blomsterkrans, et hårbånd eller en vanlig blomst. 


kommentarer: 0Ombre hair

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 15:54

♥Hei

Siden vi skal ta konf- bilde på Tirsdag var jeg nødt til å gjøre noe med håret mitt siden det er utrolig slitt. Derfor dro jeg opp til Blest med mamma og så fikset hun håret mitt der. Etter en liten klipp, hårkur og en lys ombre i tuppene merket jeg stooor forskjell på håret. Siden vi hadde så god til å krøllet hun håret mitt sånn som jeg tror jeg skal ha det på Tirsdag også! Veldig fornøyd med resultatet!
kommentarer: 0Red lips & cat eyes

 • Skrevet 12.04.2014
 • Klokken 21:35

♥Hallo

Da sitter jeg godt i sofaen med Stratos frem for meg. Typisk lørdagskveld i heimen, haha... Var på Gol i dag og fant blant annet en rød leppstift og en tykk, svart, eye- liner- tusj. Har eksperimentert litt med sminke i dag og klart å lage Cat- eyes.Har ønsket meg en leppestift som holder god på fargen en stund nå og denne er utrolig bra så langt. Den har også en veldig fin farge som jeg liker utrolig godt ( 08 Red Romance).

  

Denne Eye- lineren sitter utrolig godt og har en helt svart farge i motsetning til en jeg har som er litt brun- rød. Det er en ganske tykk tusj som er veldig god å holde.

Prøvde hardt å få begge øynene like og etter dette resultatet valgte jeg å gi opp. Forhåpentligvis vil dette bli mye lettere etter litt øving!


kommentarer: 0TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits