v Film (teacharlotte)


Summerpics 2014

  • Skrevet 23.08.2014
  • Klokken 15:40


♥Heei!

Ettersom det regner ute i dag og høsten er her har jeg satt sammen et innlegg med bilder fra sommerferien ♥. Kunne sett gjennom bildene hele dagen om jeg ville, men savner sommeren nok til at jeg ikke trenger det. 

kommentarer: 1Rainyday- movies

  • Skrevet 29.06.2014
  • Klokken 10:32♥Hei :)

Det har blitt en del filmer og tv- serier i det siste siden været ikke alltid har vært på topp, med det gjør meg ingenting siden jeg har funnet så mye bra filmer og serier på netflix ( har selvfølgelig noen gamle favoritter også, som det hender jeg ser flere ganger. ) Jeg har en ekstremt "universell" film- smak og ser på alt fra A- Å dette er derfor en blanding av allt. 

kommentarer: 0Catching fire

  • Skrevet 01.11.2013
  • Klokken 22:50

♥Hallo!

Det er 1 November!!! og det er bare 53 dager til jul! gleder meg så utrolig mye, men skulle virkelig ønske at det kunne legge seg litt snø på bakken snart? I fjor på denne tiden var det ganske masse snø og nå er det så å si ingenting..

Meeen anyways, før jul og nyttår gleder jeg meg veldig til kinopremieren på filmen Catching fire som er den andre boka i The Hunger Games/ Dødslekene, boktrilogien. Jeg har selv lest alle bøkene og likte filmen The hunger games som gikk på kino rundt denne tiden i fjor. Derfor håper jeg virkelig at denne neste filmen også blir såpass bra! Den har Norgespremiere 20. NOVEMBER

  
 
 


Flere som gleder seg???

kommentarer: 0TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits