v Fest- klær (teacharlotte)


Summer dress

  • Skrevet 16.06.2014
  • Klokken 17:01

♥Hey

I dag gjorde jeg et forsøk på å ta noen bilder som jeg evt. kunne bruke som header. Ingen av bildene passet vel egentlig helt til de andre fargene på bloggen så jeg endte opp med en jeg har hatt tidligere som får stå midlertidig så lenge. Håper virkelig jeg klarer å finne en som jeg synes er fin etterhvert som jeg kan ha, minst, ut hele sommeren og kanskje høsten. Uansett her er bildene som ble tatt tidligere, håper de i det minste gir litt sommerstemning ♥ 

//Kjolen er fra H&M, men jeg tror ikke den er å få tak i lenger...

Bare 3 dager igjen til jeg tar sommerferie!!! OMG, det har gått noe så ekstremt fort og husker faktisk ikke første skoledag i 9'ende klasse engang. Starter ikke skolen først om noen dager?? wow, dette året har virkelig gått fort i forhold til alle andre og jeg kan ikke tro at jeg starter 10'ende klasse om litt over 2 mndr. Flere som deler denne følelsen? Hvor har året blitt av liksom??


kommentarer: 0Gratulerer med dagen!

  • Skrevet 17.05.2014
  • Klokken 18:12

Hipp hurra!
Da var det 17.mai igjen da! Åh som jeg elsker å gå i stakk og spise is og kake hele dagen!!! Her er et mobilbilde av hele stakken min.. Jeg har selvfølgelig klart å ødelegge kameraet eller i det minste gjøre det ubrukelig. Siden jeg ikke kan levere inn kameraet på raparasjon før mandag så får jeg se hvordan bloggingen blir fremover.

Uansett! Ha en fortsatt fin 17.mai feiring folkens! Husk at det er fortsatt tid til å spise kake og is!


kommentarer: 0Prøving av stakk

  • Skrevet 15.05.2014
  • Klokken 18:57♥Heisann! 

Da har jeg nettopp kommet hjem fra foreldre samtale som gikk overraskende fint, og jeg har også fått en tentamen til unnagjort i løpet av dagen. Men det kuleste i dag var selvfølgelig og hente stakken min! det er så gøy å se at alle de stoffdelene og båndene som jeg plukket ut for noen måneder siden er blitt satt sammen til dette vakre plagget! Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til 17. mai nå!


kommentarer: 0Konfirmant- avslutning

  • Skrevet 06.05.2014
  • Klokken 18:19

♥HeyHey

I dag er det avslutning for  konfirmasjons gruppa og vi skal også ta bilde til konfirmasjonsdagen. Derfor skal vi møtes i kulturkirka og spise kake! Uansett reiste til frisøren, mamma, i dag og fikk håret fikset siden det blir synlig på bildet selv om jeg har på konfirmantkappe. Men da skal jeg vel komme meg ut av døra snart så får vel legge ned pc`en!

Kjolen kommer fra Lookbookstore.co og finnes også i hvitt.


kommentarer: 0The new one

  • Skrevet 06.11.2013
  • Klokken 16:58

♥Hei,

Da er enda en skoledag overstått og uken er litt kortere. Merker at lyset ikke varer like lenge lenger og får det derfor litt travelt med å ta bilder siden de blir 100 ganger bedre ute enn inne. Jeg kjappet meg ut rett etter at jeg så det begynte å bl mørkt ute.

For to dager siden fikk jeg denne i posten! synes den er kjempe fin og at den har en fin farge som kan lyse opp litt!

Kjolen finner dere HER


kommentarer: 3TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits