v Fashion Icons (teacharlotte)


Fashion icon: Ebba Zingmark

  • Skrevet 28.11.2014
  • Klokken 08:03

♥Hei 

Siden jeg begynnte med "fashion icon"- innleggene har jeg prøvd å jevnlig oppdatere dere med et slikt innlegg. Denne gangen har jeg valgt Ebba Zingmark!

Ebba er en svensk jente fra Umeå som bor i Berlin dette året. Hun har masse fargerike bilder, og ekstremt god kvalitet på alle bilder og innlegg. Det er tydelig at Ebba bruker mye tid på bloggen og at hun vet hva hun driver med. Bloggeren har tidligere blogget på devote.se og lookbook.com. Hun blogger internationalt og skriver både på engelsk og svensk. Stilen til Ebba er i kategorien "street style" og er definitivt unik på alle måter.

 

Dere finner bloggen hennes HER og alle bilder er hentet derfra

kommentarer: 0Fashion icon: Angelica Blick

  • Skrevet 16.10.2014
  • Klokken 17:28

♥Hey

Tenkte jeg skulle lage enda et "fashion icon"- innlegg ettersom det jeg laget sist falt i smak hos dere lesere. Denne gangen har jeg valgt Angelica Blick. Jeg har fulgt bloggen til Angelica i rundt ett år og finner alltid inspirasjon i antrekkene hennes. 

Angelica er en street style- blogger fra Sverige som legger ut masse flotte bilder og har, som sagt mange ulike inspirerende antrekk. Hun er ofte ute å reiser og det finnes derfor mange litt sommerlige og utrolige bilder innimellom. Hun har alltid bilder i veldig god kvalitet og fine fargekombinasjoner.

Bloggen til Angelica  finner dere HER Alle bilder fra angelicablick.se


kommentarer: 0Fashion icon: Negin Mirsalehi

  • Skrevet 25.09.2014
  • Klokken 13:29

♥Hallo :)

I et siste har jeg brukt masse tid på å plukke ut antrekkene mine, Og det er rett og slett fordi jeg synes det er utrolig viktig. Har derfor en del blogger jeg er innom daglig som jeg finner masse inspirasjon hos. For litt over en uke siden kom jeg over bloggen til Negin Mirsalehi. Negin er en internasjonal blogger som blogger på et proffesjonellt nivå. Jeg tror hun har blogget i noen år nå og hun oppdaterer ofte fra New York. Antrekkene hennes er alltid fulle av inspirasjon og det er nesten umulig å ikke få noen ideer av å lese gjennom bloggen hennes.

I tillegg til at hun veldig jevnlig blogger om antrekk og klær, legger hun også ut ulike artikkler og "City- guides" til stedene hun besøker. Negin er en street- style blogger og hun har vunnet flere priser for å være en god blogger og en god trendsetter.

Alle bildene nedenfor er fra bloggen hennes. Dere finner bloggen HER

 

 

 


kommentarer: 2TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits