v DIY (teacharlotte)


Watercolor painting

 • Skrevet 10.01.2015
 • Klokken 16:39

♥Hey, I dag har jeg prøvd meg på vannmaling for første gang på evigheter, hahah. Er egentlig ganske lite kunstnerisk og dårlig til å tegne, men dette føler jeg gikk fint likevel. Så nå som det blåser såpass mye kan jeg sitte inne å jobbe med dette så lenge.

kommentarer: 0DIY: tyllskjørt

 • Skrevet 16.12.2014
 • Klokken 15:43♥Hei & god 16. desember, Nå er jeg endelig ferdig med tyllskjørtet jeg begynte på for lenge siden! Det tok ikke så lang tid som jeg hadde trodd og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Under skjørtet har jeg en kjole fra H&M som jeg synes passer fint til. Beklager den dårlige kvaliteten på bildet, men nå som det er mørkt ute før sola står opp, blir jeg nødt til å prøve å gjøre det beste ut av det. Hater å legge ut bilder på bloggen der du nærmest kan telle hvor mange pixler det er, men det er ekstremt vanskelig å finne rett sted å ta bilder, og et sted der det er lyst nok. Uansett, så får dere se en "sneak peak" til kjolen min til juleballet.


kommentarer: 0In the making; tyllskjørt

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 19:25

♥Hei 

Til Juleballet i år hadde jeg ekstremt lyst til å finne et fint fluffy, langt,  tyllskjørt til å ha over en kortere kjole. Etter å ha lett lenge, til og med på ebay, fant jeg ingen jeg likte ordentlig godt. Men, etterhvert bestemte jeg meg for å bestilte tyll og sy skjørtet selv. Jeg har valgt ett svart stoff, og ett grått med glitter til å legge under for å få litt skimmer i skjørtet. Ellers blir skjørtet hovedsaklig svart.

Totalt har jeg 16 meter stoff og det er ca. 6 lag. Ettersom tyll er et ganske gjennomsiktig stoff, har jeg en vanlig kort kjole under. Har ikke helt bestemt meg for hvilken kjole jeg vil ha ennå, men det står mellom to veldig fine.

Forhåpentligvis går alt etter planen og det ender opp i et fint resultat. Gleder meg også til å få begynne så jeg får det ferdig i god til før den 18. Desember. Men som sagt krysser jeg fingrene for at dette bare kan gå bra og ser frem til å begynne.

Skal begynne å sy skjørtet til helgen, og tenkte derfor jeg skulle dele ideen med dere for å se om dere vil ha en oppskrift her på bloggen? Dersom dere ønsker at jeg skal legge ut en tutorial vil jeg gjerne at dere legger igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor innlegget :)kommentarer: 1DIY: Newspaper butterflies

 • Skrevet 19.10.2014
 • Klokken 17:45

♥Hei :) 

Bladde meg gjennom Pinterest i går og fant et DIY- tips som jeg har sett så mange ganger før, som jeg endelig valgte å prøve ut. Jeg laget selvfølgelig en litt egen vri på det og brukte avispapir til å klippe ut somerfugler. Dette var helt ekstremt enkelt og jeg kunne enkelt feste de på veggen med teip etterpå. 

1. Finn en avis og klipp ut en firkant nær "ryggen" på avisen sånn at du får en brett midt på sommerfuglen. 

2. Klipp en halv sommerfugl sånn at bretten blir på midten av sommerfuglen. 

3. teip de fast på veggen. 


kommentarer: 4DIY: Blyantholdere av brusbokser

 • Skrevet 17.07.2014
 • Klokken 09:45

 


♥Heeey

I dag har jeg endelig fått tid til å vise dere en enkel måte å gjøre om brusbokser til blyantholdere, eller egentlig en holder av nesten hva som helst. Selv har jeg til og med neglelakk og strikkepinner i disse. 

Du trenger:

♥ Boksåpner

♥ Brusbokser

-

Fremgangsmåte:
1. Åpne boksen og ta av "lokket" på boksen. 

2. Begynn å brette kantene ned... Start med sidene ovenfor hverandre og ta deretter de andre ( som vist på bildet over ). 

3. Deretter er det bare å trykke ned kantene til du har en noenlunde jevn kant. ( Jeg har valgt å ikke gjøre kanten helt jevn for å få de til å se litt mer "vintage" ut. )

4. Nå mangler den bare blyanter, eller strikkepinner, eller hva som helst av greier egentlig. 

Her er mine resultater og hva jeg har valgt å fylle dem med. '
kommentarer: 6DIY: Knitting pillows

 • Skrevet 04.07.2014
 • Klokken 23:33


♥Hej 

Var i sentrum og kjøpte to digre garnnøster i dag ( tror det er noen av de største nøstene jeg noengang har sett...) Uansett, halve dagen har gått til å stikke puter til min lille crib. Så langt er en pute klar g en er såvidt påbegynt. tenkte kanskje at dette kunne være inspirerende for dere som vil gjøre noe selv eller pynte litt. Er veldig førnøyd med pute nr. 1 så jeg håper at nr. 2 blir like fin :)

Jeg strikket med veldig tjukkt garn og str. 10 på pinnene. For å gjøre dette er det bare å strikke frem og tilbake og sy igjen på sidene til slutt. 


kommentarer: 0TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits