v Antrekk (teacharlotte)


Antrekk- 021415

 • Skrevet 02.04.2015
 • Klokken 14:48♥Hei, Det er sol utenfor og jeg har endelig tatt påskeferie. Som sagt, har jeg jobbet siden søndag og synes det er fint å ikke skulle jobbe på en liten stund. Hadde utrolig stor glede av å kunne plukke ut et antrekk i dag og slippe å gå i arbeidsskjorte. Var også heldig og fikk litt fotografhjelp av lillesøster i dag :) For første gang har jeg også fått krøllet håret med rettetang, siden jeg klippet det skulderkort. Synes det bel en fin og enkel variasjon fra det vanlige rette håret. Skinnjakke Rut&Circle // Skjorte Hollister // topp  Gina tricot // Bukse H&M // sko Topshop


kommentarer: 4Shirt dress

 • Skrevet 30.03.2015
 • Klokken 10:16♥Hei & god mandag, I dag er det første dagen av ferien og jeg bruker den til å jobbe. Skal jobbe helt frem til onsdag og klarer ikke legge vekk bloggen helt. Nå for tiden har jeg ganske mye inspirasjon og motivasjon til å få ting gjort. Har derfor laget innlegg og planagt litt bedre enn jeg pleier hver uke. Håper dette bidrar til at jeg får gjort mer av det jeg har lyst til, og at jeg får litt begrensninger. 

Det er fint påskevær ute og det betyr at jeg ikke alltid trenger å finne frem den tjukkeste jakken. Gleder meg derfor til det blir enda litt varmere i været og jeg kan finne frem t-skjorter, sneakers og sommerkjoler. Dette antrekket blir perfekt sammen med ett par sneakers eller ballerinasko. 

Kjole- H&M // Skinnjakke- Rut&circle // Veske- H&M


kommentarer: 2Grey & black

 • Skrevet 28.03.2015
 • Klokken 13:13

♥Hei & fortsatt god lørdag, Det er strålende sol og skikkelig finvær ute! Kunne lett vendt meg til dette været resten av påsken, haha. Uansett, så har jeg vært ute i dag og fått tatt noen antrekkbilder. Utrolig glad i denne genseren! Med tanke på t det er en oversized genser, liker jeg godt å kombinere den med en stram bukse og høye heler. Genser- Primark // Bukse- bikbok (DIY) // sko- H&M // Veske- Michael Kors 


kommentarer: 8Ripped jeans

 • Skrevet 24.03.2015
 • Klokken 17:32

♥Hei, Andre dag med fjellsikring er over og jeg er utrolig glad for å ha skiftet til freshe klær. I tillegg klarte jeg selvfølgelig å skli på isen i dag og slå hodet rett i bakken. Typisk meg, haha. Det gikk heldigvis bra og jeg fikk ikke mer enn noen blåmerker og en kul i hodet. Det hadde vært så typisk om jeg hadde skadet meg mer nå før snøhuleturen, men hadde utrolig flaks. 

Ellers har jeg "fikset" litt på en kjedelig, slitt bukse og sprettet opp knærne på den. Har valgt å "style" dem sammen med Nike's og en skjorte. Skjorte- Bubbleroom // bukse- Bikbok // sko- Nike Air Max // solbriller- Quay 


kommentarer: 8230315

 • Skrevet 23.03.2015
 • Klokken 16:08

Jakke- sheinside // genser og bukse- H&M // sko- New Yorker 

♥Halo, Denne uken har vi fjellsikring på skolen og det blir noen innterresante dager fremmover. Så denne uken skal vi grave oss en snøhule som vi skal sove i på slutten av uken. Gleder meg! 

Uansett, fikk tatt noen få bilder i dag. Som dere kanskje ser så har jeg farget håret. Ville ha litt mer forandring og måtte få tatt etterveksten, og derfor ble det en mørkere farge. Det er fortsatt en veldig uvant farge for meg,men jeg tror jeg kommer til å trives med den :)
kommentarer: 4All black

 • Skrevet 21.03.2015
 • Klokken 13:56

♥Hey, Var en tur ut tidligere i dag og fikk tatt noen bilder. Er veldig glad i enkle antrekk med få farger og merket at i dag hadde jeg nesten bare svarte klær, haha! Synes likevel at det er noe klassisk over det også. Siden solen skinner skal jeg snart komme meg ut og finne på noe. Ha en fin dag :) 

Hatt- H&M // kåpe- Mango // bukse- H&M // sko- Nike Air Max 


kommentarer: 8Black & Red

 • Skrevet 20.03.2015
 • Klokken 16:10

♥Hei & god Fredag :) For øyeblikket snør det masse ute, noe jeg synes er helt ok, og jeg har vært ute for å ta bilder. Var heldig nok til å få fotograf-hjelp av lillesøster i dag. Derfor blir det endelig litt endring i landskapet på antrekksbildene, hahah. Jeg synes fort at det blir kjedelig når alle bildene i hvert eneste innlegg er tatt på samme sted, og prøver derfor å variere når jeg kan. Antrekket i dag var enkelt med en grå genser og en svart bukse. Det var derfor fint å finne frem denne fine jakken for å få en litt morsom twist på antrekket. 

Jakke- Sheinside // Genser og bukse- H&M // sko- Match ( Jean Paul ) 


kommentarer: 6Red

 • Skrevet 19.03.2015
 • Klokken 16:05♥Hei! Jeg har akkurat vært på posten og hentet denne jakken som jeg bestillte for en stund siden. Synes den er fin og annerledes sammenlignet med de andre jakkene jeg har. Har lenge ønsket meg en jakke i denne typen men synes svart og beige/Hvit var litt for klassisk. Jakken er fra Sheinside 


kommentarer: 8TB- summer of 2014

 • Skrevet 17.03.2015
 • Klokken 18:00

♥HeiHei, jeg kan vel umulig være den eneste som lengter til sommerferie? Det er faktisk ikke mer enn 3 måneder til sommerferien begynner, men akkurat nå føles det ut som det er en evighet. Men plutselig er det ferie og sol og sommer igjen. Det går SÅ fort! Har litt å se frem til i sommer så jeg håper virkelig sommeren kommer fort :) 


kommentarer: 0What I want to wear

 • Skrevet 17.03.2015
 • Klokken 16:33♥Hei og god Tirsdag! Det er såvidt det snør ute og det har vært ganske grått en stund. Har derfor ikke tatt antrekk bilder, og da ble dette et alternativ i stedet for. Nå er det enda litt for kaldt til å gå med skjørt, men jeg gleder med til jeg kan gå med dette, en liten veske og muligens converse eller joggesko. 

Genser- New yorker // skjørt- Bikbok


kommentarer: 2Black, white & denim

 • Skrevet 15.03.2015
 • Klokken 12:28

♥GOOD SØNDAG :) Det er sol og finvær ute og jeg skal komme meg ut så fort jeg har publisert dette innlegget. Tok noen bilder av dagens antrekk i dag som jeg hadde muligheten også. Elsker kombinasjonen av hvitt og denim. I tillegg har jeg muligheten til å bruke solbrillene litt :) Ha en fin søndag!

Kåpe- Mango // skjorte- Blest // bukse- hollister // Veske- H&M // solbriller- Quay


kommentarer: 5Pop of Pink

 • Skrevet 12.03.2015
 • Klokken 15:47

♥Hei, Har blitt sååå glad i finværet for tiden! Det er så gøy å finne frem litt lettere jakker og solbriller. Håper bare at solen blir frem til påske. Synes dagens antrekk var litt vår- aktig i dag, hahah. men det er gøy å variere litt fra de antrekkene jeg pleier å ha på denne tiden. Skinnjakke- Rut&Circle // T-shirt- New Yorker // Bukse- Mango // Sko- H&M // solbriller- Quay


kommentarer: 12Knitted dress

 • Skrevet 11.03.2015
 • Klokken 17:06♥Hei og god onsdag! Har vært opptatt med skole, i tillegg til at jeg har nærmest lest ut en bok i løpet av de siste to dagene. Været har vært utrolig kjedelig en liten stund, men i dag vr det fint påskevær igjen. Noe som gir meg mye mer blogg- motivasjon! Kjole- Primark // sko- H&M // Solbriller- Quay


kommentarer: 10Leather jacket & hoodie

 • Skrevet 08.03.2015
 • Klokken 13:33

♥Hei & god søndag, Som vanlig har jeg ikke gjort noe som helst denne søndagen. Hr ingen planer heller, så da ble det et enkelt antrekk med hettegenser og skinnjakke. Er utrolig glad i den kombinasjonen! I tillegg har jeg valgt å sette sammen hettegenseren med joggesko i de samme fargene. Synes det er et passende søndagsantrekk som likevel ikke virker for kjedelig.Skinnjakke- Rut&Circle // Hettegenser- Hollister // bukse- H&M // Sko- Nike Air Max // solbriller- Quay


kommentarer: 6Leather jacket + Shirt

 • Skrevet 02.03.2015
 • Klokken 15:49♥Hei & god mandag, Antrekket i dag ble enkelt med hovedsakelig blått. For å gjøre det litt mer interresant valgte jeg å bruke en skinnjakke over. Utrolig glad i disse enkle fargene!Skinnjakke- Rut&Circle // skjorte- Berkeley (bubbleroom)// bukse- H&M // Sko- Nike Air Max


kommentarer: 8frozen lake

 • Skrevet 28.02.2015
 • Klokken 15:17Sko- Nike Air Max // Bukse- Lee // skjorte- Zara♥Hei, Var nede ved sjøen og prøvde på noen bilder tidligere i dag. Det var egentlig utrolig fint lys, men ikke fullt så enkelt å ta bilder når det var kaldt. Så utrolig fine omgivelser da!


kommentarer: 6Vinterferie

 • Skrevet 23.02.2015
 • Klokken 14:47

♥HeiHei! Ser at jeg ikke har vært innom på en liten stund siden jeg har jobbet i tre dager. Hahaha. Har uansett fått unna litt av tingene jeg skulle gjøre i dag og holder på å lage brownies nå. Elsker den deilige lukten av brownie. Fikk tatt noen bilder av antrekket i dag også. 

Kåpe- Mango // genser- blest // bukse- H&M // veske- Michael Kors // Votter- Blest // solbriller- Quay


kommentarer: 2200215

 • Skrevet 20.02.2015
 • Klokken 14:32

♥Hei, Det er sol! Eeeelsker at det er skikkeligig påskevær ute! i tilleg har jeg endelig vinterferie så jeg har god grunn til å smile i dag :) Litt sol gjør at jeg får litt mer motivasjon til å gå ut å ta bloggbilder også. Håper vinterferien holder på dette fine været ! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen for tiden!

Jakke- Rut&circle // genser- H&M // bukse- H&M // sko- Nike Air Max

 


kommentarer: 4Print

 • Skrevet 19.02.2015
 • Klokken 16:01♥Hei, vinden er veldig skiftende og det er veldig glatt ute.Tror temperaturen ligger ganske langt opp på pluss siden, men det føles utrolig kaldt ut med tanke på vinden. Håper det blir borte før vinterferien! Bare en skoledag igjen og så blr det endelig fri :) Ha en fin torsdag!

 

Jakke- Blest // Genser- Zara // bukse- Mango // sko- Nike Air Max


kommentarer: 10Leather jacket

 • Skrevet 18.02.2015
 • Klokken 15:42

♥Hei, det er påskevær ute og snøen smelter, haha! for min del synes jeg det var utrolig fint ettersom det kommer frem litt asfalt her og der i tillegg til at det er varmt nok til å gå kledd sånn ^^^.I tillegg var jo været fint nok til å ta bilder også da!

Fikk testet den helt geniale appen som er koblet opp til kameraet og kunne veldig enkelt ta bilder med en selvutløser som ligger i appen. I appen kan du se hvordan kameraet fokuserer og hva det ser, og i tillegg klikke på 'ta bilde' knappen.

Jakke- Rut&circle // genser- H&M // Bukse- Mango // sko- Nike Air Max
kommentarer: 10gold & white

 • Skrevet 17.02.2015
 • Klokken 15:29

♥Hei, var tidlig ferdig på tentamen i dag og gikk på posten for å hente mitt nye kamera! Så langt er jeg veldig imponert over funksjonene og utseendet. Det er lite og praktisk og tar ekstremt klare bilder! Gleder meg til å blogge fremmover :)

Stakk også innom frisørsalongen til mamma og klippet håret før jeg gikk hjem igjen og nå er det sikkert 5 cm kortere. veldig fornøyd! Her er et bilde av håret+ at bildet er tatt med det nye kameraet.

kommentarer: 4Recently

 • Skrevet 12.02.2015
 • Klokken 17:22

Noen antrekk fra den seneste tiden


kommentarer: 6my black coat

 • Skrevet 11.02.2015
 • Klokken 15:54Kåpe- mango // sko- H&M

♥Hei, har sett at ganske mange av antrekkene mine har vært litt kjedelige i det siste, men jeg prøver å variere og finne noen fine antrekk med enkle plagg likevel. Jeg er veldig glad i veldig enkle antrekk og er, til tider, veldig opptatt av detaljer. Den seneste tiden har det vært veldig mange antrekk med svart, hvitt og denim. 


kommentarer: 13Hint of pink

 • Skrevet 10.02.2015
 • Klokken 15:52?Hei og god tirsdag til dere! Fikk fotograf-hjelp av lillesøster i dag og derfor økte kvaliteten på bildene plutselig ganske mye. haha. I det siste har jeg ganske ofte gått for antrekk med hovedsakelig svarte klær og har heller lagt til en farge eller noen få andre detaljer. I dag som det erfint vær og hvit bakgrunn blir antrekket litt mer tydelig.

Kåpe- Mango // genser- new yorker // bukse- H&M // sko- H&M // veske- Michael Kors // Solbriller- quay


kommentarer: 6090215

 • Skrevet 09.02.2015
 • Klokken 13:50

Kåpe- mango // Bukse- Lee // genser- H&M // sko- H&M // lue- Primark

♥Hei, været er så kjipt og det er plussgrader ute. Det er vått, glatt og alt for mye vind. Jeg har klart å ta noen bilder av antrekket likevel og synes et er noe litt anderledes enn det jeg pleier å gå med ettersom det er en mørkere olabukse. 


kommentarer: 10TBT summer 2014

 • Skrevet 07.02.2015
 • Klokken 14:36♥Hey, Har sett tilbake på noen bilder fra i fjor sommer og fant et av mine favoritt antrekk. Elsker kombinasjonen av hvitt og denim og savner virkelig å kunne gå i kjole. Vil veldig gjerne kunne gå i shorts, finne frem pennyboardet, sneakers og fint vær. Savner hvertfall hvor brun jeg var der i forhold til nå hahah.

kommentarer: 7020515

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 19:12

♥Halo :) Har den siste timen prøvd å laste opp bilder, men til tider fungerer ikke internett som det skal. Uansett, Fikk faktisk tatt antrekkbilder etter at jeg var ferdig med tentamen i dag. Så her kommer et antrekk med en koselig genser og verdens mykeste skjerf.Skjerf- Zara // genser- H&M // bukse- H&M // Sko- H&M


kommentarer: 6Today's

 • Skrevet 03.02.2015
 • Klokken 15:31Genser- New yorker // bukse- H&M // skjerf- Zara // solbriller- Quay


kommentarer: 8That cozy sweater

 • Skrevet 01.02.2015
 • Klokken 13:41

♥Hei, søndag :) Har såvidt flyttet på meg i dag og vil egentlig ikke gjøre noe i dag, hahah. Var ute og tok noen få antrekksbilder av et av mine typiske søndagsantrekk. En stor genser og bukser. Håper alle har en fin søndag videre :)

Genser- Primark // bukse- H&M // sko- H&M // solbriller- Quay


kommentarer: 7Print

 • Skrevet 29.01.2015
 • Klokken 15:56

♥Hei, det er snart helg folkens! Èn dag til og det er helg igjen. bah. Ukene går ganske fort for tiden, men dessverre går helgene enda fortere... Uansett, vill gå for et litt annerledes antrekk i dag og da ble det en topp som har ligget i skapet en stund. Synes det er fin måte å lyse opp et svart antrekk. 

 

Topp ? // Blazer, bukseog hatt - H&M


kommentarer: 6The 60's

 • Skrevet 27.01.2015
 • Klokken 15:24Genser- Bershka // Skjørt (egentlig kjole)- moods of Norway // Sko- H&M // belte- Lindex♥Halo :) Som sagt er det temauke/utkledningsuke på skolen denne uken og i dag var temaet 60- tallet. Dette er en av mine favoritt tider innenfor klær og jeg synes det er så mye fint å hente inspirasjon fra. Skjørtet jeg har på meg er egentlig en kjole, men det fungerte fint å brette ned toppen og bruke et belte til. Etter hva jeg har sett når jeg søkte rundt, var disse to fargene ganske vanlige. 60- tallet bestod av masse farger og mønstre. Synes jeg klarte å gi klesstilen en liten moderne twist med beltet.


kommentarer: 14Black & gray

 • Skrevet 26.01.2015
 • Klokken 18:48

Crop top- Hollister // Bukse- H&M

♥Hei, har vært syk i dag og tenkte jeg skulle legge ut gårdagens antrekk. Denne uken er det tema-uke/ utkledningsuke på skolen og i morgen er det "the 60's" som er temaet. Ettersom det kanskje er favoritt-tiden min innenfor klær så ser jeg litt frem til i morgen. Så da blir det skjørt, kort strikket genser, muligens oppsatt hår og røde lepper. Men ettersom det er så mye snø ute må jeg desverre droppe de høye helene... Morgendagens nedtur, hahah! 


kommentarer: 10Stripes

 • Skrevet 24.01.2015
 • Klokken 13:37

♥Hei, passet på å ta bilder mens det var sol og fint vær ute i dag ettersom jeg hadde tid. Var å hentet en pakke på posten i dag og er så glad for at jeg enedelig har en svart bukse som ikke er like utvasket som de andre jeg har. haha. Denne er faktisk mørk. Elsker at absolutt allt kan kombineres med et par svarte bukser. Jeg synes derfor dette antrekket er veldig fint, med tanke på at det er samme farge på stripene som på buksen. Så har jeg selvfølgelig kombinert det med favoritt skoene. haha, de har vel vært en del på bloggen i det siste nå?Alt fra H&M


kommentarer: 4Simple as that

 • Skrevet 24.01.2015
 • Klokken 10:48

♥God morgen :) Har brukt morgenen til å bla gjennom sosiale medier og kunne lett brukt hele dagen på det. haha.

Tok noen bilder av 2 ting jeg synes kan brukes til å gjøre et antrekk litt mer innterresant. Jeg elsker å gå i høye heler og skulle gjerne gjort det hver dag. Det gjør at beina ser litt lengre ut og at du får en litt bedre holdning. Liker også å kunne dekke til hodet med en hatt. Dersom det er en dårlig hårdag, eller for mye sol, eller at du bare har et litt kjedelig antrekk, er det så int å sette noe på hodet.

Hatt og sko- H&M // Bukse- mango


kommentarer: 10Plaid scarf

 • Skrevet 22.01.2015
 • Klokken 15:27

♥Hei og god torsdag!  Været ute har vært utrolig fint i dag, og det er faktisk sol! Blir så glad for finværet nå som det har vært så kjedelig og helhvitt ute i det siste. Fikk tatt noen antrekksbilder i dag også. En koselig genser og et stort mjukt skjerf. Har fullstendig glemt at jeg hadde dette skjerfet liggende, så skal bruke det oftere nå som det er kaldt. Ha en fin dag da, dere!

Genser- H&M // skjerf- Zara // bukse- Mango // sko- H&M


kommentarer: 10Yellow sweater

 • Skrevet 20.01.2015
 • Klokken 16:09

♥Hey, har funnet frem litt farger i dag og denne genseren har jo ventet på å bli brukt litt oftere. Nå som været er litt grått og alt rundt omkring er hvitt, synes jeg det er fint å ha en fargerik genser (eller annet plagg). I tillegg er den så myk! Genser- Bershka // bukse- H&M


kommentarer: 4Black & White

 • Skrevet 17.01.2015
 • Klokken 14:25

♥Hei & god lørdag! Tusen takk for de fine kommentarene dere legger igjen for tiden! Leser dem med et smil :)

Bildene ble svarthvitt i dag til en forandring, haha. Mange av bildene i dag ble uklare, men fikk tre bilder som jeg synes var OK som jeg vil dele med dere. I dag ble det et skinnskjørt og skinn støvletter (falskt skinn). Er eldig glad i kombinasjonen med skjørt og høye støvetter.

Kåpe- Mango // Topp- Blest // skjørt & sko- H&M


kommentarer: 0Recent looks

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 16:50♥HeiHei, Har alle hatt en fin torsdag så langt? Bare en slitsom morgen igjen og så er det helg, haha. Tenkte at jeg kunne oppsummere noen antrekk fra den seneste tiden ettersom været har vært så kjedelig idag. Det virker som om det er det samme været hver dag i det siste... Det starter med snø om morgenen, så er det opphold frem til vi er ferdig på skolen og så blir det snøstorm. hahha, jaja, snart helg og da rekker jeg å se litt finvær da.


kommentarer: 4Blue jeans

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 16:08

♥Hey og god tirsdag! Kom hjem fra skolen for litt over 1 time siden og har ventet på at det skulle slutte å snø så jeg kunne få tatt noen bilder. For en gangs skyld, gikk det som jeg haddde håpet på og det ble faktisk opphold :) 

Dagens antrekk var egentlig en cardigan og en topp, men synes det var så kaldt så jeg byttet til en tjukkere genser. Elsker denne genseren! Den er utrolig god og har et veldig fint utseende. Liker veldig godt at den har en grå- farge som passer til nesten alt i skapet.Genser, hatt, sko- H&M // Bukse- Lager 157


kommentarer: 6Hint of pink

 • Skrevet 09.01.2015
 • Klokken 15:46

Halo, Dagens antrekk er så enkelt at jeg har valgt en denimskjorte med lys vask, mørke bukser, og en enkel svart kåpe. For å ha en litt fin detalj med farge på, har jeg valgt å kombinere dette antrekket med en liten rosa veske i imitert skinn. Vesken er ganske liten, men akkurat stor nok til at jeg får plass til mobil og lommebok, noe som passer meg perfekt.

Endelig er det helg! Det har vært en utrolig lang uke og det har vært en del skriftlige innleveringer og presentasjoner å få unnagjort før neste skoletermin. Heldigvis var det opphold og litt finere vær i dag så jeg fikk muligheten til å ta noen bilder. Det er meldt utrolig dårlig vær til helgen, så vi får se hvor motivert jeg er da, hahah!

Kåpe & Bukse- Mango // Veske- H&M // Skjorte- Zara


kommentarer: 4Black

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 15:51

Jakke- Mango // topp- Blest // Bukse- Mango // Sko- H&M♥Hei, I dag er det kaldt, mye vind og snø ute og mildt sagt veldig kjedelig vær. Derfor er antrekket like enkelt som det har vært den seneste tiden. Noen som kjenner seg igjen? Det har ikke vært den samme motivasjonen til å kle meg fint ettersom det har vært kaldt og kjedelig, men det er utrolig fint å ha noen plagg som passer til hva som helst.


kommentarer: 2Gray knitted sweater

 • Skrevet 03.01.2015
 • Klokken 13:01

♥Hei, Fikk så mye fint til bursdagen min for en stund siden og det har vært så fint med litt nytt i klesskapet. Har faktisk ryddet hele klesskapet og funnet alt fra favoritter til klær jeg ikke vi se på engang, haha. Uansett, hele antrekket er fra H&M


kommentarer: 4Favorites of 2014

 • Skrevet 02.01.2015
 • Klokken 17:11

♥Hei, de siste dagene har jeg jobbet ca. 7 timer daglig og har derfor ikke rukket å oppdatere dere. Siden det var ekstremt dårlig vær og mye vind i dag fikk jeg ikke blogget og tatt noen antrekk-bilder, men kan vel oppsummere noen favoritt antrekk fra sent sommer/ Høsten.


kommentarer: 22014- Antrekk

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 13:30♥Heeei, tok noen fridager i julen og har nå brukt en del tid på å oppsummere årets antrekk. Det er alltid så rart å se tilbake på antrekk fra januar og Februar et helt år senere og se hvordan jeg så ut. Hva jeg hadde på meg og hvordan håret mitt så ut. haha! I løpet av året har det vært en del endringer med håret mitt. Startet med en brun-blond farge i hele håret. Litt senere ble det en Ombre, og etterhvert klippet jeg håret kort og farget det lyst og blondt.


kommentarer: 2Snowboard

 • Skrevet 22.12.2014
 • Klokken 15:59

♥Hey! I dag våknet jeg en time senere enn alarmen ringte, og jeg stresset rundt i et kvarter før jeg kom meg i bakken. Det var så koselig! Rekker forhåpentligvis noen turer i morgen også :) Jakke og bukse - Betty Rides // sko- Epic boardshop // lue- Primark // Brett- K2


kommentarer: 320. Desember

 • Skrevet 20.12.2014
 • Klokken 13:31

♥Hei, Tenk at det allerede er 20. desember? Etter hva jeg husker så var det 1. januar i går... hahah. Vi har hvertfall fått kjøp juletre i dag, ettersom vi alltid utsetter det. Så nå mangler det bare litt julestemning. Hahaha! Uansett, i dag har jeg tatt frem en av sommerkjolene mine og kombinert dem med strømpebukse og strikkagenser. Jeg synes det var et veldig fint og avslappet antrekk som passer perfekt til en hvilken som helst vinterdag.

Kjole- New yorker // Genser- Monki // strømbebukse- Pierre Robert // Sko- vagabond // jakke- Mango


kommentarer: 4Navy blue shirt

 • Skrevet 17.12.2014
 • Klokken 17:00

Kåpe- Mango // Sko- Vagabond // Bukse- H&M // Topp- VILA // Lommebok- Michael Kors

♥Hei!, I dag fikk jeg endelig muligheten til å ta noen bilder da jeg kom hjem fra skola. Vi sluttet litt tidligere ettersom dagen har gått til øving til juleballet. Dagens antrekk er veldig enkelt. En ensfarget marineblå topp, med ett litt mer interresant snitt enn de fleste bluser har. Har valgt å lakke neglene litt mer fargerikt for å lyse opp litt. Er det noe jeg synes er vanskelig så er det å velge hvilken farge jeg skal ha på neglene. Ender ofte opp med å lakke de røde, men det ble ett unntak sist så da ble det en skarp turkis farge til litt forandring. 


kommentarer: 4TODAY'S

 • Skrevet 13.12.2014
 • Klokken 13:10

♥Hei, har såvidt rukket å julegavehandle i dag, og som hvert år, er det like vanskelig nå også. Selv om jeg hadde visst akkurat hva folk hadde ønsket seg så hadde det sikkert blitt vanskelig likevel, haha! Anyways, dagens antrekk er superenkelt og jeg brukte litt ekstra ti på å finne ting som passet til håret. Det er vel ikke egentlig så stor forskjell, men det er en del farger som passer bedre enn andre i forhold til den andre hårfargen.

Kåpe- Mango // Sko- Vagabond // Bukse- Mango // Genser- ? // Solbriller- Quay


kommentarer: 6Shirt- dress

 • Skrevet 08.12.2014
 • Klokken 14:28

Kjole- H&M // sko- Vagabond // Kåpe- Mango // Belte- Lindex

♥Hei og god mandag! Endelig er mattetentamen over og ellers har jeg engelsk og bokmål igjen. Så nå kan jeg se frem til juleball, fri, bursdagen min, og nyttår :) 

Dagens antrekk ble kjole for en gangs skyld. Synes denne kjolen er enkel og fin til en hverdag og hadde litt farge ettersom det er Mandag.


kommentarer: 8Bright

 • Skrevet 07.12.2014
 • Klokken 13:19Topp- H&M // kåpe- Mango // bukse- H&M // Sko- Vagabond

♥Hei, helgene går for fort! Gleder meg så ekstremt til ferien starter så jeg får litt lengre fri. Rundt denne tiden av året er jeg alltid veldig skolelei ettersom det er tentamner, presentasjoner og prøver helt frem til 17. desember. På den positive siden, så er det ikke mer enn 17 dager til jul! 


kommentarer: 4TEA CHARLOTTE

Her er arkivet for mine tidligere blogginnlegg :)
hits