In the making; tyllskjørt

  • Skrevet 24.11.2014
  • Klokken 19:25

♥Hei 

Til Juleballet i år hadde jeg ekstremt lyst til å finne et fint fluffy, langt,  tyllskjørt til å ha over en kortere kjole. Etter å ha lett lenge, til og med på ebay, fant jeg ingen jeg likte ordentlig godt. Men, etterhvert bestemte jeg meg for å bestilte tyll og sy skjørtet selv. Jeg har valgt ett svart stoff, og ett grått med glitter til å legge under for å få litt skimmer i skjørtet. Ellers blir skjørtet hovedsaklig svart.

Totalt har jeg 16 meter stoff og det er ca. 6 lag. Ettersom tyll er et ganske gjennomsiktig stoff, har jeg en vanlig kort kjole under. Har ikke helt bestemt meg for hvilken kjole jeg vil ha ennå, men det står mellom to veldig fine.

Forhåpentligvis går alt etter planen og det ender opp i et fint resultat. Gleder meg også til å få begynne så jeg får det ferdig i god til før den 18. Desember. Men som sagt krysser jeg fingrene for at dette bare kan gå bra og ser frem til å begynne.

Skal begynne å sy skjørtet til helgen, og tenkte derfor jeg skulle dele ideen med dere for å se om dere vil ha en oppskrift her på bloggen? Dersom dere ønsker at jeg skal legge ut en tutorial vil jeg gjerne at dere legger igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor innlegget :)kommentarer: 1
Veronica S

24.11.2014 kl.20:10

Åh så kult da!

Legg igjen en kommentar

TEA CHARLOTTE

Hei & velkommen til min blogg! Jeg har blogget siden 2013 og blogger for det meste om antrekk og foto.
hits